Έκλεισε με νίκη την χρονιά ο Αστέρας Μυρτιάς/Πόρος!

Το καθήκον του έκανε ο Αστέρας Μυρτιάς/Πόρος επικρατώντας του Ερμή Ατσαλένιου με 2-0 στην τελευταία αγωνιστική της Β1 ΕΠΣΗ…

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”222080″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”222080″]

Ο Ερμής Ατσαλένιου μπήκε επιθετικά στο παιχνίδι και στο 2′ έχασε καλή στιγμή με τον Στέφανο Καλογιαννάκη να σουτάρει στην κίνηση έξω από την περιοχή με την μπάλα όμως να περνάει λίγο άουτ.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν στις ευκαιρίες στο 12′ με τον Τσέρο να σουτάρει, την μπάλα να παίρνει ύψος και να καταλήγει άουτ. Στο 25ο λεπτό ο Αστέρας Μυρτιάς/Πόρος κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Γιώργο Κοτζιά να ευστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι κάνοντας το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να φέρουν το ματς στα ίσα άμεσα, χάνοντας μοναδική ευκαιρία με τον Μπουτσάκη, όμως ο Πολυχρονάκης είπε «όχι».

Στο ίδιο λεπτό ο Ερμής Ατσαλένιου κέρδισε πέναλτι, με τον Κωστάκη να εκτελεί και τον Πολυχρονάκη ξανά να λέει «όχι» κρατώντας το 1-0 μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ρυθμός δεν ήταν καλός, με τους γηπεδούχους να θέλουν να κρατήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα, ενώ οι φιλοξενούμενοι ανέβαζαν τις γραμμές τους, ώστε να βρουν το γκολ ισοφάρισης.

Η ομάδα του Αστέρα Μυρτιάς/Πόρου «κλείδωσε» τη νίκησ το 89′ με τον Σοκολάκη να σηκώνεται πιο ψηλά από όλους και με δυνατή κεφαλιά έκανε το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”222080″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P