Αστέρας Μυρτιάς/Πόρος: «Οι αγώνες παίρνονται στο γήπεδο»

Αντίδραση για την απόφαση της ΑΕ Κρητών να μην «κατέβει» να παίξει κόντρα στον Κόροιβο.

Ο Αστέρας Μυρτιάς/Πόρος εξέδωσε ανακοίνωση γι’ αυτή την εξέλιξη, που δίνει ξεκούραστα την άνοδο στο άλλο διεκδικητή. Αναλυτικά αναφέρεται:

«Και ξαφνικά λίγες ώρες πριν παίξουμε την άνοδο πληροφορούμαστε ότι ο έτερος διεκδικητής της ανόδου πήρε την άνοδο άνευ αγώνα. Συγχαρητήρια στον Κόροιβο για την άνοδο και καλή πορεία στην Α2. ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!! Κάτι που δεν θα συμβεί την Κυριακή λόγω του ότι (ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ) η ομάδα της ΑΕ ΚΡΗΤΩΝ δήλωσε ότι δεν κατεβαίνει!!! Η πρώτη μας χρονιά στην  επιστροφή του ΑΣΤΕΡΑ μας στα τοπικά πρωταθλήματα είναι απόλυτα επιτυχημένη. Παίκτες, προπονητής και διοίκηση αισθανόμαστε δικαιωμένοι για την προσπάθεια που κάνουμε. Γιατί παίζουμε για την ιστορία μας, για το χωριό μας, για την αξιοπρέπειά μας. Όσο για το μέλλον με ταπεινότητα και δουλειά θα φέρουμε την ομάδα εκεί ψηλά που της αξίζει. Σχετικά με κάποιες λυκοφιλίες που μας προκύπτουν στην πορεία μας έχουμε να απαντήσουμε ότι έχει ο καιρός γυρίσματα…

Υ.Γ. ΜΕ ΚΑΘΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΑΡΧΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΠΙΟ ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΥΧΑΙΩΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΑΝΟΔΟΣ!!!

ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ!!!»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P