Ο ΑΟΤ φιλοξένησε το… μέλλον του κρητικού ποδοσφαίρου – Το «ευχαριστώ» σε ΕΠΣΗ και ΕΠΟ

 Το απόγευμα της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε η προπόνηση προεπιλογής των Εθνικών ομάδων, με τα κορυφαία ταλέντα του Ηρακλείου και Λασιθίου να δίνουν το παρών, όπως και εκπρόσωποι από την ΕΠΟ.

Η «καρδιά» του μέλλοντος του κρητικού ποδοσφαίρου, χτυπούσε τη Τετάρτη στο Τυμπάκι, όπου βρέθηκαν περίπου 50 ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές, με το παρών να δίνουν μεταξύ άλλων και οι ομοσπονδιακοί προπονητές των Νέων και Κ15 και ο διευθυντής των Εθνικών ομάδων Κώστας Κωνσταντινίδης, ο οποίος μίλησε και στα παιδιά της ακαδημίας του Τυμπακίου.

Μάλιστα, ο ΑΟΤ ευχαρίστησε ΕΠΣΗ και ΕΠΟ για την επιλογή του γηπέδου του Τυμπακίου για τις προπονήσεις των Εθνικών Ομάδων, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά την στήριξη της ΕΠΣΗ στην περιφέρεια.  Επίσης ευχαριστούν θερμά τον Κώστα Κωνσταντινίδη και τους ομοσπονδιακούς προπονητές που τίμησαν τον τόπο με την παρουσία τους.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Τιμή για το ποδόσφαιρο και την κοινωνία του Τυμπακίου αποτέλεσε η έλευση στην έδρα μας των κλιμακίων των Εθνικών Ομάδων, με τα κορυφαία ταλέντα του Ηρακλείου και του Λασιθίου να πραγματοποιούν στο γήπεδο του ΑΟΤ προπονήσεις προεπιλογής για τις Εθνικές Ομάδες.

Το γήπεδο του Τυμπακίου το απόγευμα της Τετάρτης φιλοξένησε την αφρόκρεμα του κρητικού ποδοσφαίρου, με τις προπονήσεις προεπιλογής να αποτελούν επίκεντρο για δεκάδες προπονητές, σκάουτερς και γονείς που συνόδεψαν τα περίπου 50 παιδιά που συμμετείχαν.

Οι προπονήσεις έγιναν υπό τις οδηγίες των Ομοσπονδιακών προπονητών κ. Τάσου Θέου (Νέων) και Άγγελου Χατζόπουλου (Κ15), του προπονητή τερματοφυλάκων των Εθνικών Ομάδων κ. Σάκη Παγωμένυ, και τη συνεργασία των Ενωσιακών προπονητών κ. Μπαστάκη (ΕΠΣ Ηρακλείου), Τσιρκίνη-Καρζή (ΕΠΣ Λασιθίου) αλλά και του προπονητή της Ακαδημίας ΑΟΤ, Τίτου Κουτεντάκη.

Σημαντική ήταν βέβαια η παρουσία του τεχνικού διευθυντή των Εθνικών Ομάδων και παλαίμαχου διεθνή ποδοσφαιριστή, που φόρεσε τις φανέλες Παναθηναϊκού και ΟΦΗ στην καριέρα του κ. Κώστα Κωνσταντινίδη. Ο κ. Κωνσταντινίδης μάλιστα αποδέχτηκε την πρόσκληση της Ακαδημίας του ΑΟΤ και στο περιθώριο των προπονήσεων των Εθνικών Ομάδων, βρέθηκε δίπλα στα παιδιά του Τυμπακίου, τα χαιρέτησε και τους μίλησε, παρουσία των προπονητών μας Νίκου Κουρουθιανάκη, Τίτου Κουτεντάκη και Γιώργου Βακράκου.

Η διοίκηση του ΑΟΤ και η Ακαδημία μας ευχαριστούν θερμά τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ κ. Νίκο Τζώρτζογλου και τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΣΗ, μέλος της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων ΕΠΟ και συντοπίτη μας κ. Γιώργο-Πλούταρχο Κουτεντάκη για την επιλογή του γηπέδου του Τυμπακίου για τις προπονήσεις των Εθνικών Ομάδων, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά την στήριξη της ΕΠΣΗ στην περιφέρεια.  Επίσης ευχαριστούν θερμά τον κ. Κωνσταντινίδη και τους Ομοσπονδιακούς προπονητές που τίμησαν τον τόπο μας με την παρουσία τους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P