Αντ. Βλαχάκης: «Περηφάνεια για αυτήν την ομάδα – Η αλήθεια να λέγεται και ας μην κερδίζει πάντα»

Την περηφάνεια του για την πορεία του Ποσειδώνα, τόσο φέτος, όσο και την περσινή σεζόν, εκφράζει με τοποθέτηση του ο Αντώνης Βλαχάκης.

Ο πρόεδρος του Ποσειδώνα, με ανάρτηση του στην επίσημη σελίδα του σωματείου, έκανε ένα μίνι απολογισμό των δύο τελευταίων ετών, εκφράζοντας την υπερηφάνεια του για όσα έχουν γίνει αυτό το διάστημα, ενώ ανέφερε πως δικαίωμα να μιλούν έχουν μόνο εκείνοι που βρέθηκαν δίπλα στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε: «Η αλήθεια να λέγεται και ας μην κερδίζει πάντα… Για όσους δεν έχουν τρέξει μαζί μας τα 2 τελευταία χρόνια, τους απαγορεύω να ομιλούν.

Η μεγάλη μας νίκη που κάποιοι δεν θα την νιώσουν ποτέ ήταν η ικανοποίηση των όσων πετύχαμε με 2-3 ανθρώπους στο συμβούλιο. Με προπονητή τον Νικόλα Σουτζή, τον Σάκη Γεωργόπουλο και τον φροντιστή μας Τέλη Καρασάβα, που με προσωπικές θυσίες δύο χρόνια και με παιδιά που πραγματικά στάθηκαν στην ομάδα της αναγέννησης του σωματείου μας, και αυτά που έφυγαν και αυτά που ήρθαν, όλοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

Κατάφεραν και πήραν πρωτάθλημα με ανταγωνιστικές ομάδες που σκορπούσαν χρήματα. Και φέτος, 2 αγωνιστικές πριν το τέλος, σε ένα πρωτάθλημα που κάθε 3 μέρες υπήρχαν υποχρεώσεις με ένα μικρό προϋπολογισμό, έτρεξαν 2-3 σύμβουλοι για να τα πετύχουν όλα στην ώρα τους, με εχθρική και άνιση αντιμετώπιση από φορείς του Αθλητισμού σε σύγκριση με τις άλλες ομάδες (σας ευχαριστούμε και Αυγενάκη και Δήμο Ηρακλείου). Χωρίς επίσημη έδρα, χωρίς τους φιλάθλους να ακολουθούν το ιστορικό σωματείο…

ΚΙ όμως είμαστε περήφανοι για τους αθλητές μας και το έργο μας που αφήνει παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές, το βοηθητικό μας γήπεδο που επιτέλους το ΚΑΤΑΦΕΡΑΝΕ… αυτοί οι μικροί παράγοντες όπως μας φαντάζεστε, μετά από κάθε αρνητικό αποτέλεσμα της ομάδας μας!!!

Νιώθω περήφανος που επανήλθαμε στην Α’ Κατηγορία και με 42 βαθμούς, 2 αγωνιστικές πριν το τέλος, αφήνουμε τους λεγόμενους ισχυρούς να χαίρονται μαζί μας…

Νιώθω περήφανος που έτρεξα μαζί με αυτή την ομάδα του Νικόλα Σουτζή, του Αντώνη Βασιλάκη, του Σάκη, του Τέλη, και είμαι σίγουρος ότι και ο πολύτιμος Αντιπρόεδρος μας Μιχάλης Πλατάκης νιώθει το ίδιο μαζί μου!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P