Κάλεσμα στον κόσμο από την Αγ. Βαρβάρα για το ματς της χρονιάς!

Η Αγία Βαρβάρα την Κυριακή παίζει το ματς της χρονιάς κόντρα στην Τύλισο για την πρώτη θέση στον 1ο όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ και η διοίκηση θέλει τον κόσμο στο πλευρό της. 

Κάλεσμα στον κόσμο της Αγίας Βαρβάρας έκανε η διοίκηση του σωματείου για το παιχνίδι της Κυριακής με την Τύλισο. Οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να δουν ένα γεμάτο Λίντο, ώστε ο κόσμος να στηρίξει με την φωνή του τους παίκτες του Γιώργου Φιολιτάκη και να τους οδηγήσει σε μια νίκη που ίσως τους δώσει το πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Την Κυριακή 30 του μήνα και ώρα 17:00 , θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Λίντο, γιατί δυστυχώς τα έργα στη φυσική έδρα της ομάδας μας δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα, η αναμέτρηση της ομάδας μας με την ομάδα της Τυλισου.

Ένα σπουδαίο παιχνίδι απέναντι σε μια ανταγωνιστή ομάδα που σχεδόν συγκατοικούμε στην κορυφή της βαθμολογίας στην κατηγορία μας. Καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο μας, από το χωριό και όχι μόνο, να έρθει και να στηρίξει την προσπάθεια των παιδιών και του προπονητικού μας τιμ, που παρόλη την ταλαιπωρία που υπέστησαν φέτος σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος λόγω των έργων , έχουν φτάσει 3 στροφές πριν το τέλος του να διεκδικούν στα ίσα την πρώτη θέση του. Σας καλούμε με την φωνή και το χειροκρότημα σας, να τους στηρίξετε και να τους δώσετε ώθηση για ένα θετικό αποτέλεσμα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P