Π. Λαδουκάκης: «Το είπα και το ξαναλέω ο Αετός Ανωγείων θα παίζει πάντα για τη νίκη»

Το δικό του σχόλιο για την ήττα του Αετού Ανωγείων από τον Μοχό έκανε στο ???????????????????????????????????????? ο Παναγιώτης Λαδουκάκης.

Ο ικανός τεχνικός, αναφέρθηκε στο κακό ξεκίνημα που είχε η ομάδα του στο παιχνίδι, ενώ στάθηκε και στην έλλειψη συγκέντρωσης που είχαν οι ποδοσφαιριστές του στην τελική πρσοσπάθεια.

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι ο Αετός Ανωγείων θα παίζει κάθε αγωνιστική για τη νίκη απέναντι σε οποιοδήποτε αντίπαλο.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Παίξαμε με έναν αντίπαλο που προερχόταν από δύο άσχημα αποτέλεσμα και δεν είχε άλλο περιθώριο εκτός από την νίκη. Δυστυχώς δεν μπήκαμε καλά μέχρι το πρώτο 5′ και στην πρώτη φάση δεχθηκαμε το γκολ και μια δεύτερη ευκαιρία να γίνει γκολ. 

Στην συνέχεια βγάλαμε αντίδραση πιέσαμε ψηλά και εάν ήμασταν λίγο πιο ήρεμοι στην τελική προσπάθεια θα μπορούσαμε να είχαμε ισοφάριση το σκορ!

Στο δεύτερο ημίχρονο στην ροή του παιχνιδιού δεχθηκαμε και το δεύτερο γκολ και από εκεί και μετα γινόντουσαν εκατέρωθεν ευκαιρίες χωρίς όμως να αλλάξει το σκορ.

Το είπα και το ξαναλέω ότι ο Αετός Ανωγείων είναι μια ομάδα που σε κάθε παιχνίδι θα παίζει για την νίκη με οποιοδήποτε αντίπαλο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P