Με… φόρα από το κύπελλο το Ασήμι 2-0 την Αγ. Βαρβάρα!

Μετά την πρόκριση στο Final 4 το Ασήμι συνέχισε με νίκη και στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 2-0 της Αγίας Βαρβάρας για την 4η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”294499″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”294499″]

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι δύο ομάδες έψαχναν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί κάτι αξιόλογο μπροστά από τις δύο εστίες.

Όσο περνούσε η ώρα ο ρυθμός ανέβαινε με το Ασήμι να χάνει τεράστια ευκαιρία με τον Γιώργο Μακράκη, ο οποίος πλάσαρε μέσα από την περιοχή, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Η Αγία Βαρβάρα προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Κασμερίδη με τον Γιαλιτάκη κατά κύριο λόγο, όμως δεν κατάφερε να πετύχει κάτι σημαντικό.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν στο 40ο λεπτό να πάρουν προβάδισμα στο σκορ με τον Μπέρκη να εκτελεί φάουλ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν αρκετά καλός με τις δύο ομάδες να σπαταλάνε αρκετές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες, όμως καμία δεν μπόρεσε να αλλάξει το σκορ της αναμέτρησης.

Η ομάδα του Στέλιου Ανωγειανάκη «κλείδωσε» τη νίκη στο 73ο λεπτό με τον Ξαγοραράκη να κάνει το 2-0 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα, αφού παρά την πίεση των φιλοξενούμενων δεν άλλαξε κάτι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”294499″]

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P