Νίκη με ανατροπή για την Ομόνοια

Μια σπουδαία νίκη κατάφερε να πανηγυρίσει η Ομόνοια η οποία επικράτησε του Αγίου Δημητρίου με 2-1 για την 4η αγωνιστική του 3ου γύρου στον 1ο όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”294496″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”294496″]

Το παιχνίδι ξεκίνησε με εξαιρετικό ρυθμό από τον Άγιο Δημήτριο, ο οποίος θέλησε να πάρει προβάδισμα στο σκορ, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες με Βαρούχα πριν την συμπλήρωση 20 λεπτών.

Από την άλλη η Ομόνοια είχε σπουδαία στιγμή με τον Πολίτη, όμως το σουτ του σταμάτησε στο εξωτερικό δοκάρι του Αγίου Δημητρίου. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ στο 25ο λεπτό, όταν μετά από κόρνερ ο Χουδετσανάκης πήδηξε πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά κατάφερε να κάνει το 0-1 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο Άγιος Δημήτριος μπήκε καλύτερα, έχασε ακόμα σπουδαίες στιγμές με Φανιουδάκη, Χουδετσανάκη και Παπαδάκη Γιάννη, όμως η αστοχία δεν βοηθούσε την ομάδα τους να πετύχει και δεύτερο γκολ.

Από εκεί και μετά η Ομόνοια ανέβασε την απόδοση της και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με την κεφαλιά του Περικλή Δασκαλάκη. Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στους γηπεδούχους οι οποίοι έφεραν τούμπα το ματς, με τον Βιολάκη να σουτάρει τον τερματοφύλακα του Αγίου Δημητρίου να διώχνει και στην επαναφορά ο έμπειρος φορ έκανε το 2-1.

Η Ομόνοια ολοκλήρωσε το ματς με παίκτη λιγότερο, καθώς τραυματίστηκε ο Παπαδογιωργάκης και ήδη είχαν γίνει οι αλλαγές. Αυτό έδωσε το δικαίωμα στον Άγιο Δημήτριο να πιέσει για το 2-2 χωρίς να το πετύχει, ενώ η Ομόνοια είχε και δοκάρι για το 3-1.

Το 2-1 δεν άλλαξε και έτσι οι γηπεδούχοι πήραν μια σπουδαία νίκη που δίνει ψυχολογία για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”294496″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P