Άνετη και ωραία η Φαιστός

Η Φαιστός με εξαιρετική εμφάνιση, επικράτησε της Παλιανής με 5-1 και συνέχισε με νίκη τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”294547″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”294547″]

Η πρώτη καλή στιγμή άνηκε στη Φαιστό, η οποία απείλησε με σουτ του Παπαδάκη, με τον Ζαϊμάκη να διώχνει με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ. Πρώτη φάση για τη Παλιανή στο 8’ και γκολ! Ο Καλομοίρης βρέθηκε σε θέση βολής και με σουτ άνοιξε το σκορ!

Μετά το γκολ η Φαιστός ανέβασε ρυθμό και στο 13΄απείλησε με μακρινό σουτ του Σκαντζάκη, με τη μπάλα να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 22’ οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-1. Ο Γιάννης Γρηγοράκης βγήκε στην πλάτης της άμυνας, βρέθηκε απέναντι από τον Ζαϊμάκη και δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-1.

Στο 30’ ανεπανάληπτη ευκαιρία για τη Φαιστό, όταν ο Αντώνης Παπαδάκης πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα της Παλιανής, ο οποίος με το γόνατο, απομάκρυνε.

Όμως πήρε το… αίμα του πίσω ένα λεπτό αργότερα, όταν από κοντά έγραψε την ανατροπή και το 2-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου, σε ένα καλό παιχνίδι, με πάθος και μονομαχίες, ενώ υπήρχε και αρκετός κόσμος στις εξέδρες.

Στην επανάληψη, η Φαιστός πέτυχε και τρίτο τέρμα στο 51’ όταν ο Γιάννης Γρηγοράκης από πλάγια έκανε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, με τον Στέλιο Παπαδάκη με κεφαλιά να κάνει το 3-1. Στο 58’ ο Ντόκο δοκίμασε από το κέντρο ένα σουτ, ωστόσο ο Ζαϊμάκης, ο οποίος ήταν στα όρια της περιοχής του πρόλαβε και με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε.

Η Φαιστός στο 64’ πέτυχε και τέταρτο γκολ, όταν από ωραία επίθεση, ο Γιάννης Γρηγοράκης από τα δεξιά με σουτ έκανε το 4-1. Δύο λεπτά αργότερα, ο Παπαδάκης Γιώργος (Μαυρίδης) βρέθηκε σε θέση βολής και με σουτ έκανε το 5-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”294547″]

 

Το αυριανό πρόγραμμα:

[jsMatchDayStat season_id=”219774″ matchday_id =”558″ photo=”1″ teamname=”1″]

Η βαθμολογία:

[jsStandings id =”219774″ group_id =”9″ columns =”played_chk;win_chk;draw_chk;lost_chk;diff_chk;gd_chk;point_chk;curform_chk;emblem_chk” display_name =”1″ display_legend =”1″]

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P