Το «τρίποντο» η Ανάληψη το… χειροκρότημα ο Ηρακλής Νιπιδιτού

Ένα πολύ καλό παιχνίδι διεξχήθη το απόγευμα του Σαββάτου ανάμεσα σε Ανάληψη και Ηρακλή Νιπιδιτού, με την πρωταθλήτρια να κερδίζει δύσκολα με 3-2! 

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”221925″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”221925″]

Παιχνίδι σε εξαιρετικό κλίμα, ήταν αυτό ανάμεσα σε Ανάληψη και Ηρακλή Νιπιδιτού, με τους φιλοξενούμενους μάλιστα να προσφέρουν ανθοδέσμη στους γηπεδούχους, συγχαίροντας τους για τη κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ παράλληλα έκαναν και… pasillo στους πρωταθλητές.

Το σύνολο του Γιάννη Κουλούρα ξεκίνησε δυναμικά το παιχνίδι, καθώς στο 1ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον… συνήθη ύποπτο Χρήστο Λυμπερόπουλο. Στο 12ο λεπτό, η Ανάληψη είχε μεγάλη ευκαιρία για να πάρει σημαντικό προβάδισμα, κερδίζοντας πέναλτι, ωστόσο ο Λυμπερόπουλος που ανέλαβε την εκτέλεση, απέκρουσε ο κίπερ των φιλοξενούμενων.

Ο Ηρακλής Νιπιδιτού, έγινε η τρίτη ομάδα που παραβιάζει την εστία της πρωταθλήτριας, καθώς στο 18ο λεπτό ο Σαμιωτάκης έφερε το ματς στα ίσα! Ωστόσο η Ανάληψη, πήρε ξανά το προβάδισμα στο 30’ με τον Μανδουράρη, ενώ στο 38’ ο Αργυρός ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο Ηρακλής Νιπιδιτού έψαξε το γκολ που θα τον έβαζε στο παιχνίδι, είχε καλές ευκαιρίες και η Ανάληψη θα μπορούσε να πετύχει και τέταρτο γκολ και τελικά στο 80′ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-2 με τον Παπαδάκη βάζοντας… φωτιά στο παιχνίδι!

Στο φινάλε, ο Ηρακλής Νιπιδιτού πίεσε για την ισοφάριση, έχασε μεγάλη ευκαιρία στο φινάλε από στημένη φάση, ωστόσο το σκορ δεν άλλαξε, με την Ανάληψη να παίρνει την 17η νίκη της στο πρωτάθλημα, από την άλλη πλευρά ο Ηρακλής Νιπιδιτού κέρδισε το χειροκρότημα, τόσο για τη προσπάθεια, όσο και για τη κίνηση ήθους πριν τη σέντρα.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”221925″]

 

Το αυριανό πρόγραμμα της Β1 ΕΠΣΗ:

[jsMatchDayStat season_id=”219775″ matchday_id =”587″ photo=”1″ teamname=”1″]

Η βαθμολογία:

[jsStandings id =”219775″ columns =”played_chk;win_chk;draw_chk;lost_chk;diff_chk;gd_chk;point_chk;curform_chk;emblem_chk” display_name =”1″ display_legend =”1″]

 

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P