«Χρυσή» πρόκριση για το… Ασήμι!

Το Ασήμι πήρε τεράστια πρόκριση, κάνοντας την έκπληξη, επικρατώντας του Ανθεστίων με 2-0 εντός έδρας και έκλεισε θέση στο final 4 του κυπέλλου ΕΠΣΗ!

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”301367″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”301367″]

Το Ασήμι είχε τη πρώτη φάση του αγώνα στο 6ο λεπτό, όταν ο Μακράκης έκανε τη σέντρα, ο Οικονομάκης πήρε τη κεφαλιά, με τον Κασωτάκη να μπλοκάρει. Στη συνέχεια το παιχνίδι δεν είχε καλό ρυθμό και αναλώθηκε στον χώρο του κέντρου, με το Ασήμι να απειλεί στο 25’ όταν ο Μπέρκης δοκίμασε ένα σουτ, με τον κίπερ των φιλοξενούμενων να μπλοκάρει.

Δέκα λεπτά αργότερα, πρώτη φάση για τον Ανθεστίων, με τον Χατζάκη να κόβει στον Λυδάκη, εκείνος να κάνει το σουτ, τη μπάλα να κοντράρει στον Μασέλη, ωστόσο ο Κασμερίδης δεν αιφνιδιάστηκε, μπλοκάροντας τη μπάλα.

Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου το Ασήμι άνοιξε το σκορ, βάζοντας… φωτιά στο ματς, όταν ο Ψωμάς έκανε τη σέντρα, ο Οικονομάκης με κεφαλιά ψαράκι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 των γηπεδούχων!

Στην πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου, το Ασήμι στο 52’ κέρδισε πέναλτι, μετά από ανατροπή του Ψωμά από τον Κασσωτάκη, με τον Μασέλη να αναλαμβάνει την εκτέλεση, ευστοχώντας για το 2-0 των γηπεδούχων!

Στο 60’ ο Χρηστάκης εκτέλεσε ένα φάουλ, με τον Κασμερίδη να μπλοκάρει, ενώ ο ίδιος στο 64’ ο ίδιος έστειλε τη μπάλα άουτ από καλό σουτ.

Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι, με το Ασήμι να παίρνει μια μεγάλη πρόκριση, κόντρα στον Ανθεστίων με σκορ 2-0, με τις δύο ομάδες να τις χωρίζουν μια κατηγορία, παίρνοντας το εισιτήριο για το final 4 του κυπέλλου!

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”301367″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P