Προσπάθειες επιστροφής της Χαραυγής στα τοπικά δρώμενα

Προσπάθειες επαναδραστηροποιήσης της Χαραυγής και της επιστροφή της στα τοπικά πρωταθλήματα πραγματοποιούνται το τελευταίο διάστημα.

Όπως ενημέρωσε μέσω ανάρτησης του, ο πρόεδρος του παγκρήτιου πολιτιστικού Ελλήνων τσιγγάνων «η Ελπίδα» Αθανάσιος Κατσαρής, έγινε η πρώτη συνάντηση προκειμένου να επιστρέψει η ομάδα στην αγωνιστική δράση, μετά την απουσία της τα τελευταία χρόνια.

Στην συνάντηση, συμμετείχε και ο Μιχάλης Δεληγιάννης, όπου συζητήθηκε η προοπτική να αναλάβει την ομάδα, ωστόσο όπως αναφέρει ο πρόεδρος του συλλόγου «η Ελπίδα» πολλά θα κριθούν από την βοήθεια που θα προσφέρουν οι δημόσιοι φορείς για την επιστροφή της.

Παράλληλα, έγιναν οι πρώτες βολιδοσκοπήσεις και την ερχόμενη βδομάδα θα υπάρξουν νέες συζητήσεις, για την προοπτική της επιστροφής στο αγωνιστικό γίγνεσθαι του Ηρακλείου.

Η ανάρτηση του αναφέρει: «Εδώ θα φανεί αν η τοπική ηγεσία της Κρήτης η Περιφέρεια Κρήτης, ο Δήμος Ηρακλείου και η κυβέρνηση δια μέσω του υφυπουργού αθλητισμού και πολιτισμού, αν θα είναι αρωγοί σε αυτή τη νέα προσπάθεια ένταξης των τσιγγανοπαίδων στην κοινωνία, με υπογραφή μου ο πρόεδρος του παγκρητίου πολιτιστικού Ελλήνων τσιγγάνων η Ελπίδα Κατσαρής Αθανάσιος.

Ήταν η πρώτη προαιρετική συνάντηση με τον Μιχάλη Δεληγιάννη. Σε πολύ καλό και φιλικό κλίμα για την μελλοντική συνεργασία μας για να αναλάβει την Χαραυγή η διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν την επόμενη εβδομάδα, τον ευχαριστούμε θερμά που ήρθε στα γραφεία του παγκρητίου συλλόγου, δείχνοντας τις κοινωνικές ευαισθησίες που τον διακατέχουν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P