Δεύτερος μεγαλύτερος σε ηλικία σκόρερ στην φετινή Γ’ Εθνική ο Μιχ. Φραγκουλάκης!

Σαν το… παλιό κρασί δεν έχει!

Η ίδια ρήση επικρατεί και στο ποδόσφαιρο, με τον Μιχάλη Φραγκουλάκη του Αλμυρού, να είναι φέτος ο δεύτερος μεγαλύτερος ηλιακά σκόρερ και στους πέντε ομίλους της Γ’ Εθνικής.

Ο ικανότατος μεσοεπιθετικός, με το γκολ που είχε πετύχει κόντρα στην Θύελλα Ραφήνας στις 26 Μαρτίου ανέβηκε στην δεύτερη θέση, σε ηλικία 38 ετών, 8 μηνών και 11 ημερών. Στην πρώτη δεκάδα συναντούμε και δύο ακόμη ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε κρητικές ομάδες.

Ο Μηνάς Τζανής, με το γκολ που πέτυχε στον Πειραιά κόντρα στον Εθνικό για λογαριασμό του Γιούχτα στις 15 Φεβρουαρίου, σε ηλικία 38 ετών, 7 μηνών και 13 ημερών ανέβηκε στην τέταρτη θέση της λίστας, ενώ την πρώτη δεκάδα συμπληρώνει ο Λευτέρης Γιαλούσης, ο οποίος στις 19 Μαρτίου στο ματς με τον Πόρο σε ηλικία 37 ετών, 7 μηνών και 31 ημερών βρίσκεται στη 10η θέση της λίστας! Με λίγα λόγια, το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των Αρχανιωτών βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα!

Η κορυφή είναι απλησίαστη, με τον Χαράλαμπο Μπριλάκη, που αγωνίζεται στο Πύλιο να σκοράρει σε ηλικία 41 ετών, 1 μήνα και 12 ημερών. Για την ιστορία, από καταβολής Γ’ Εθνικής και με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει το soccerbase.gr, στην Τρίτη θέση όλων των εποχών βρίσκεται ο Μανώλης Ρουμπάκης του ΠΟΑ, ο οποίος σκόραρε πέρυσι στις 13 Μαρτίου κόντρα στον Πόρο σε ηλικία 43 ετών, 2 μηνών και επτά ημερών.

Στην δεκάδα όλων των εποχών βρίσκουμε και έναν άλλο «δικό» μας, τον Κώστα Κιάσσο, ο οποίος στις 18 Μαρτίου του 2018, είχε σκοράρει σε ένα ματς Κηφισιά – ΑΕ Μυλοποτάμου με τη φανέλα της ρεθυμνιώτικης ομάδας και βρίσκεται στη θέση «7» της λίστας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P