Buzzer beater Σαμωνάκη και έβαλε «φωτιά» στο πρωτάθλημα η Παλιανή!

Η Παλιανή με γκολ του Σαμωνάκη στη τελευταία φάση του αγώνα, σόκαρε τον Μοχό, επικρατώντας με 2-1, βάζοντας «φωτιά» στο πρωτάθλημα!

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”294524″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”294524″]

Ο Μοχός μπήκε δυνατά και στο 11’ άνοιξε το σκορ, όταν από σέντρα του Τσεκρέζι, ο Σούρσος με κεφαλιά νίκησε τον Μαστραντωνάκη, για το 0-1 των φιλοξενούμενων. Η Παλιανή, βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 33’, με τον Καλομοίρη να ισοφάριζει μετά από ασίστ του Γκάγκα. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου, σε ένα πρώτο μέρος που είχε πολύ καλό ρυθμό.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Παλιανή είχε μια μεγάλη ευκαιρία με τον Φουντουλάκη από τετ α τετ να μην κερδίζει τον κίπερ των γηπεδούχων, με την Παλιανή να έχει ευκαιρίες, όπως και ο Μοχός, που δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις δικές του, με μεγαλύτερη στο 90′ με τον Ποντίκαλη να κάνει το σουτ, να αποκρούει ο τερματοφύλακας και στην επαναφορά επιθετικός του Μοχού να μην μπορεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Τελικά, η Παλιανή, κέρδισε ένα κόρνερ λίγο πριν το τέλος, με τον Σαμωνάκη με κεφαλιά να σκοράρει, δίνοντας μια σπουδαία νίκη στην ομάδα του, βάζοντας φωτιά στο πρωτάθλημα!

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”294524″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P