Μεγάλο «διπλό» στο Γάζι και ανέβηκε στη κορυφή η Αγία Βαρβάρα!

Η Αγία Βαρβάρα, πέρασε από το Γάζι, επικρατώντας με 1-2 των Νέων Αλμυρού και σε συνδυασμό με την ήττα της Τυλίσου από τον Άγιο Δημήτριο ανέβηκε στην κορυφή του 1ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ!

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”294495″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”294495″]

Πρώτη φάση για τους Νέους Αλμυρού στο 12’ με τον Τζαγκαράκη να κάνει το σουτ και τον Δαμιανάκη να διώχνει. Τεράστια ευκαιρία για την Αγία Βαρβάρα στο 17’, όταν ο Χασουράκης εκτέλεσε το κόρνερ, με τον Γιαλυτάκη να πιάνει την κεφαλιά και τη μπάλα να πηγαίνει στο οριζόντιο δοκάρι!

Στο 21’ η Αγία Βαρβάρα ανοίγει το σκορ, όταν ο Μαρής έπιασε ένα μακρινό σουτ, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1! Στο 30’ μετά από τη σέντρα του Καρτάλη, ο Καναβάκης από κοντά ισοφάρισε, όμως ένα λεπτά αργότερα η Αγία Βαρβάρα πήρε εκ νέου το προβάδισμα, με κοντινό σουτ του Γιαλιτάκη!

Τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου στο 42’ όταν ο Γιαλιτάκης έκανε το διαγώνιο σουτ, ο τερματοφύλακας με τη βοήθεια του δοκαριού αποσόβησε τον κίνδυνο, με την Αγία Βαρβάρα να πηγαίνει στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ.

Στην επανάληψη, η Αγία Βαρβάρα κρατούσε το προβάδισμα της, ενώ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να καθαρίσει με την υπόθεση νίκης στο 73’ όταν ο Γιαλιτάκης βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, ο οποίος κράτησε το 1-2 με φανταστική επέμβαση. Το σκορ μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε, με την Αγία Βαρβάρα να παίρνει την ένατη σερί της νίκη και να ανεβαίνει στην κορυφή του 1ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”294495″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P