Με σημαντικές επιστροφές αλλά και απουσίες ο Ηρακλής Νιπιδιτού

Με μοναδικό στόχο τη νίκη θα αγωνιστεί ο Ηρακλής Νιπιδιτού κόντρα στις Ελπίδες εντός έδρας.

Το σύνολο του Κυριάκου Γαλανού γνώρισε βαριά ήττα από τον Κόρακα τη προηγούμενη αγωνιστική, έχοντας πολλές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών, ωστόσο θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα τέρματα, έχοντας πολλές ευκαιρίες κόντρα στο σωματείο της Μεσαράς.

Στα θετικά η επιστροφή του Γιώργου Παπαδάκη, ο οποίος σκόραρε δύο τέρματα, ενώ είχε και άλλες ευκαιρίες για να σημειώσει και άλλα τέρματα, με τον ικανό προπονητή να τον υπολογίζει μέχρι το φινάλε της σεζόν, μετά την πολύμηνη απουσία του.

Από κει και πέρα, στο… προσκήνιο είναι το παιχνίδι με τις Ελπίδες, έχοντας ως στόχο την επιστροφή στα νικηφόρα αποτέλεσματα. Για το παιχνίδι, θα υπάρχουν σημαντικές επιστροφές, όπως του Μαυροφοράκη, ο οποίος εξέτισε στο ματς με τον Κόρακα, του βασικού τερματοφύλακα Στειακάκη, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο ματς με την Γαρίπα, ωστόσο βρίσκεται πλέον στη διάθεση του ικανού τεχνικού, έχοντας πλέον λύσεις για το ματς της Κυριακής.

Παράλληλα, βέβαια δεν θα λείπουν τα προβλήματα, έχοντας απουσίες σε ένα ακόμη παιχνίδι, με τους Μπόφτση και Σύσκο να απουσιάζουν μεταξύ άλλων, ωστόσο υπάρχει η Ελπίδα πως ο Ηρακλής θα καταφέρει να πάρει τη νίκη ώστε να φτάσει στο όριο των 25 βαθμών (έχει 19 τώρα) που έχει θέσει ο Κυριάκος Γαλανός, σε μια δύσκολη χρονιά με αρκετά προβλήματα, όμως έχουν μπει οι βάσεις για τη νέα σεζόν που προμηνύεται αρκετά καλύτερη…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P