Επέστρεψαν στην «βάση» τους και προετοιμάζονται για τον Εργοτέλη

Η ομάδα των Χανίων επέστρεψε στην Κρήτη μετά από περίπου μία εβδομάδα, καθώς ταξίδεψε σε Λιβαδειά και Άρτα για τα παιχνίδια με Λεβαδειακό και ΑΕ Καραϊσκάκης και πλέον ξεκίνησε προετοιμασία για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς κόντρα στον Εργοτέλη.

Οι Χανιώτες ξεκίνησαν προετοιμασία για το πρώτο παιχνίδι στα Χανιά την φετινή σεζόν, το οποίο μάλιστα θα έχει και… κρητικό αέρα καθώς θα αντιμετωπίσει τον Εργοτέλη. Το πρωί τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος υποβλήθηκαν στον καθιερωμένο εβδομαδιαίο έλεγχο για covid-19 και το μεσημέρι το πρόγραμμα είχε προπόνηση στη Μοναχή Ελιά.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ: «Έπειτα από απουσία μίας εβδομάδας για τα παιχνίδια σε Λιβαδειά και Άρτα η αποστολή της ομάδας μας επέστρεψε στη βάση της το πρωί της Δευτέρας με το πλοίο «Ελυρος» της ΑΝΕΚ LINES.

Το βλέμμα πλέον είναι στραμμένο στο εντός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης (27/01, 15:00) με τον Εργοτέλη, στα Περιβόλια.

Το πρωί τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος υποβλήθηκαν στον καθιερωμένο εβδομαδιαίο έλεγχο για covid-19 και το μεσημέρι το πρόγραμμα είχε προπόνηση στη Μοναχή Ελιά.

Οσοι αγωνίστηκαν την Κυριακή (24/01) έκαναν αποκατάσταση, ενώ για τους υπόλοιπους το πρόγραμμα είχε προθέρμανση, ασκήσεις συναρμογής, passing game, rondos και παιχνίδι 6vs6».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P