Σαρωτικός ο Ποσειδώνας με «οκτάρα» κόντρα στα Δειλινά!

Σαρωτικός ήταν ο Ποσειδώνας κόντρα στα Δειλινά, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 8-3! Χατ τρικ από Καουκάκη και Εμμανουήλ.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”235147″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”235147″]

Δυναμικό ξεκίνημα για τον Ποσειδώνα στο παιχνίδι, ο οποίος μόλις στο 6’ με τον Καουκάκη άνοιξε το σκορ, με τον Ποσειδώνα μετά να ψάχνει και δεύτερο γκολ, με τα Δειλινά με πολλά νέα παιδιά στη σύνθεση τους να προσπαθούν να δείξουν ανταγωνιστικό πρόσωπο.

Ένα λεπτό μετά τη συμπλήρωση τριάντα λεπτών, ο Μαραθιανός έκανε το 2-0, θέτοντας τις βάσεις στον Ποσειδώνα για τη νίκη, ενώ στο 38’ ο Καουκάκης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός ήταν εξαιρετικός με τον Λαδωμένο να κάνει το 4-0 στο 50’, ενώ τα Δειλινά μείωσαν σε 4-1 με τον Πασά. Ο Ποσειδώνας στο 70’ πέτυχε και πέμπτο τέρμα με τον Εμμανουήλ, με τα Δειλινά λίγο αργότερα με τον Λαυρεντίου να σημειώνει το 5-2! Στο 76’ ο Εμμανουήλ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι έγραψε το 6-2.

Τα Δειλινά μείωσαν σε 6-3 με τον Ροβιθάκη, ενώ το 7-3, διαμόρφωσε στο 80′ ο Καουκάκης, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνει στο 86′ ο Εμμανουήλ, πετυχαίνοντας οι δύο τελευταίοι χατ τρικ στο παιχνίδι.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”235147″]

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P