Μοιρασιά στον Μοχό!

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση του Μοχού με τον Ζαρό για την 2η αγωνιστική του τρίτου ομίλου στον 2ο όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”294517″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”294517″]

Το παιχνίδι ξεκίνησε με εξαιρετικό ρυθμό και από τις δύο ομάδες να προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο, αφού έψαχναν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Ο Μοχός ήταν αποτελεσματικός και στην μεγάλη του ευκαιρία κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Ποντίκαλη να σουτάρει έξω από την περιοχή και να κάνει το 1-0 στο 10′.

Ο Ζαρός έψαχνε να βρει αντίδραση και τελικά κατάφερε να κάνει το 1-1 με τον Ξεκαρδάκη στο 15′ που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου, παρά την πίεση του Μοχού για να πάρει ξανά προβάδισμα στο σκορ.

Στην επανάληψη ο Μοχός είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης και πίεζε για το γκολ, χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες με τους Ποντίκαλη, Μίχο, Πατεράκη, ωστόσο ο τερματοφύλακας του Ζαρού ήταν σε ετοιμότητα.

Όσο περνούσε η ώρα η ομάδα του Αντώνη Λεκάκη πίεζε για το γκολ, ενώ ο Ζαρός στην κόντρα επίθεση πάλευε να κάνει την ζημιά και να φύγει με το διπλό από την έδρα του Μοχού. Το σκορ τελικά δεν άλλαξε και έτσι οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1 μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”294517″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P