Σπουδαίο «τρίποντο» με ανατροπή για τον Κεραυνό!

Μια πολύ μεγάλη νίκη κατάφερε να πανηγυρίσει ο Κεραυνός επικρατώντας με 3-1 του Ποσειδώνα για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”235139″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”235139″]

Το παιχνίδι ξεκίνησε με καλό ρυθμό στο παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, με τον Ποσειδώνα μάλιστα να καταφέρνει να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 10’ με τον Λέλεκα άθελα του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του δίνοντας έτσι το 0-1 για την ομάδα των Πατελών.

Τα… πιτσιρίκια του Αριστομένη Μαυρογιαννάκη δεν επηρεάστηκαν και στο 17’ κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα με τον Αστρινό Μαυρογιαννάκη να κάνει το 1-1 και να δίνει νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία για τους γηπεδούχους οι οποίοι πίεσαν για την ανατροπή και το κατάφεραν στο 44’ με τον Δημήτρη Μαυρογιαννάκη να ευστοχεί από την άσπρη βούλα κάνοντας το 2-1 που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν παρόμοιος με τον Κεραυνό να έχει τον έλεγχο της αναμέτρησης καταφέρνοντας μάλιστα να σκοράρει και τρίτο γκολ με τον Αστρινό Μαυρογιαννάκη να κάνει το 3-1 στο 80’ κλειδώνοντας ουσιαστικά τη νίκη για τους «πράσινους».

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και έτσι ο Κεραυνός κατάφερε να πάρει ένα μεγάλο τρίποντο, ολοκληρώνοντας μάλιστα και το ματς με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Γωνιανάκη στο 89’.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”235139″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P