Με «χρυσή» αλλαγή τον Κώτση και ήρωα τον Σαβουϊδάκη τη νίκη ο Ρωμανός!

Μια ακόμα μεγάλη νίκη που τον φέρνει κοντά στην τριάδα πέτυχε ο Ρωμανός, ο οποίος πέρασε από τις Ασίτες επικρατώντας με 2-1 για την 28η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”235131″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”235131″]

Το παιχνίδι ξεκίνησε με καλό ρυθμό για τις δύο ομάδες, με τις Ασίτες να απειλούν πρώτες και να χάνουν σημαντική στιγμή με τον Κοτζαδάκη, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι του ο Ρωμανός κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Κρανιωτάκη να κάνει το 0-1 με ωραία προσπάθεια.

Οι Ασίτες δεν το έβαλαν κάτω παρότι έπαιζαν με την πλάτη στον τοίχο, χάνοντας μοναδικές στιγμές με Μανώλη Ρουμπάκη και Κοτζαδάκη, όμως ο Σαβουϊδάκης κατάφερε να κρατήσει το 0-1.

Από την άλλη ο Ρωμανός προσπάθησε στην κόντρα επίθεση να βρει το δεύτερο γκολ, όμως δεν κατάφερε να πετύχει κάτι με αποτέλεσμα το 0-1 να παραμείνει μέχρι το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι Ασίτες ξανά μπήκαν δυνατά και απείλησαν με Κοπιδάκη, Τζεκόλι και Κοτζαδάκη, όμως είτε ο Σαβουϊδάκης, είτε οι αστοχίες κρατούσαν τον Ρωμανό μπροστά στο σκορ.

Η πίεση των Ασιτών απέφερε καρπούς, καθώς στο 70’ ο Κοτζαδάκης από την άσπρη βούλα κατάφερε να κάνει το 1-1.

Στα τελευταία λεπτά το παιχνίδι ήταν… ροντέο, με τις δύο ομάδες να παλεύουν για το γκολ, χάνοντας ευκαιρίες.

Όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα μοιραστούν τον βαθμό της ισοπαλίας, όμως η χρυσή αλλαγή του Κώστα Ταβλαδωράκη Κώτσης κατάφερε στις καθυστερήσεις να κάνει το 1-2 και να δώσει ένα μεγάλο τρίποντο στην ομάδα της Ελιάς.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”235131″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P