
Επτά αγωνιστικές έχουν μείνει στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ και η αγωνία για το ποια ομάδα θα κατακτήσει το πρωτάθλημα μεγαλώνει.
Ο ΠΑΟΚ έχοντας παιχνίδι παραπάνω από τον ΠΟΑ βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 68 βαθμούς, ενώ οι «πράσινοι» έχοντας κάνει το ρεπό τους έχουν 66 πόντους.
Στις επτά τελευταίες αγωνιστικές έχει να παίξει εκτός έδρας με Ρούβα, Δαμάστα και εντός έδρας με Ασίτες, Ρωμανό, Βόνη και Εργοτέλη. Καταλαβαίνει κανείς πως αν οι «ασπρόμαυροι» συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς θα καταφέρουν να κάνουν το απόλυτο μέχρι το τέλος αφού τα περισσότερα ματς είναι στην έδρα τους.
Από την άλλη ο ΠΟΑ έχει μπροστά του το κρισιμότερο ματς της σεζόν αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τον Ανθεστίωνα, ενώ έχει να δώσει ακόμα παιχνίδια μακριά από το Ατσαλένιο με Βόνη, Χερσόνησος, Μοίρες, ενώ μέσα θα παίξει με ΑΕΚ, Ποσειδώνα και ΠΑΝΟΜ.
Καταλαβαίνει κανείς ότι ο ΠΟΑ αν κάνει το απόλυτο μέχρι το τέλος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων του ΠΑΟΚ, ενώ για τους ασπρόμαυρους, αν χάσει ο ΠΟΑ κάπου βαθμούς και κάνει το απόλυτο θα είναι αυτός πρωταθλητής.
Το πρωτάθλημα έχει ακόμα αρκετό δρόμο και όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες με την αγωνία ωστόσο να χτυπάει… κόκκινο.
Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ:
[jsMatches id =”189520″ partic_id=”189024″ quantity=”7″ matchtype=”1″ emblems=”1″ venue=”0″ season=”0″ slider=”0″ layout=”0″ groupbymd=”0″ morder=”0″ display_name =”1″]
Πρόγραμμα ΠΟΑ:
[jsMatches id =”189520″ partic_id=”192291″ quantity=”7″ matchtype=”1″ emblems=”1″ venue=”0″ season=”0″ slider=”0″ layout=”0″ groupbymd=”0″ morder=”0″ display_name =”1″]