Το ρεπό βοηθάει τον Σουτζή να προετοιμάσει την ομάδα για τον Εργοτέλη

Ο Ποσειδώνας πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και πλέον άπαντες στρέφουν την προσοχή τους στο ματς με τον Εργοτέλη το ερχόμενο Σάββατο.

Η ομάδα του Νίκου Σουτζή δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις μέσα στην εβδομάδα, αφού θα κάνει το ρεπό της με αποτέλεσμα ο νεαρός τεχνικός να έχει την ευκαιρία να προετοιμάσει την ομάδα του όλη την εβδομάδα για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

Η ομάδα των Πατελών θέλει να βάλει φρένο στα δύο συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα σε μια δύσκολη έδρα, ωστόσο άπαντες γνωρίζουν ότι το σωματείο έχει ποιότητα και ρόστερ ικανό να κερδίσει οποιονδήποτε.

Ο Ποσειδώνας δεν επηρεάζεται από την εξ αναβολής αγωνιστική και αυτό είναι στα θετικά, αφού ο Σουτζής θα δουλέψει μέσα στην εβδομάδα σε όλα αυτά που δεν του άρεσαν στα ματς με Ρωμανό και ΠΑΟΚ.

Αναμφίβολα ο στόχος του Σαββάτου δεν είναι άλλος από τους τρεις βαθμούς, ώστε να συνεχίσει να έχει ελπίδες για την πρώτη πεντάδα και να μην κινδυνέψει να πέσει κάτω από την 6η θέση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P