Ομόνοια για Λ. Ευδαίμων: «Μαζί του κατακτήσαμε τον μοναδικό μας τίτλο – Εκ των έσω η αντικατάσταση του»

Η Ομόνοια με ανακοίνωση της αποχαιρέτησε τον Λευτέρη Ευδαίμων, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για εκείνον, ενώ αναφέρθηκε και στον αντικαταστάτη του.

Ο νεαρός τεχνικός αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Ομόνοιας και η διοίκηση με ανακοίνωση της αναφέρθηκε στα τρία χρόνια συνεργασίας και στις χαρές που έχουν ζήσει με αποκορύφωμα το μοναδικό πρωτάθλημα που έχει το σωματείο στην ιστορία του.

Παράλληλα του ευχήθηκε τα καλύτερα στην προσωπική του ζωή, αφού άπαντες σεβάστηκαν την απόφαση του. Τέλος για το μέλλον στον πάγκο της ομάδας οι άνθρωποι της Ομόνοιας ξεκαθάρισαν ότι υπάρχουν πολλές σκέψεις, με το πιθανότερο σενάριο να καλυφθεί το κενό του εκ των έσω.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:  «Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΟΜΌΝΟΙΑ ΚΑΛΛΙΘΈΑΣ συνήλθε εκτάκτως σε συνεδρίαση με αφορμή την παραίτηση του προπονητή μας Λευτέρη Ευδαίμων. Αρχικά θα θέλαμε τον ευχαριστήσουμε θερμά για ότι θετικό προσέφερε στα τρία χρόνια παρουσίας του στην ομάδα μας.

Σκεπτόμενοι ψύχραιμα και κάνοντας ένα απολογισμό, το συμπέρασμα ανάγεται σε θετικό πρόσημο. Υπήρξε μεθοδικός, γνώστης του αντικειμένου και διορατικός μέσα στο γήπεδο. Μαζί του κατακτήσαμε πέρσι το πρωτάθλημα που είναι και ο μοναδικός τίτλος της ομάδας μας από το 2003 μέχρι και σήμερα.

Οι χαρές που μοιραστήκαμε ήταν πολλαπλάσιες από τις λύπες και τις όποιες διαφωνίες. Η παραίτηση ήταν καθαρά δική του απόφαση. Ο ερασιτεχνισμός είναι χόμπι και δεν μπορεί να είναι εμπόδιο στην εργασία και στην οικογένεια.

Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή ξεκούραση, οικογενειακή θαλπωρή και στο επανιδείν. Σε ότι αφορά το άμεσο μέλλον, υπάρχουν πολλές σκέψεις με την πιθανότερη την εκ των έσω αντικατάσταση».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P