Τεράστιο «διπλό» για τον Δωριέα στον Ζαρό!

Μια πολύ μεγάλη νίκη κατάφερε να πάρει στην έδρα του Ζαρού ο Δωριέας επικρατώντας με 2-0 για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”221741″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”221741″]

Οι καιρικές συνθήκες και ο δυνατός αέρας εμπόδιζαν αρκετά τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να βρουν τον καλό τους ρυθμό και να παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο.

Ωστόσο όσο περνούσε η ώρα το παιχνίδι άνοιξε, με τον Ζαρό να σπαταλάει ευκαιρίες με τον Ξεκαρδάκη, ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Αουίντα. Παρόλα αυτά καμία ομάδα δεν βρήκε τον στόχο με το 0-0 να μένει μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Δωριέας μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και στο 55ο λεπτό κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Βογιαντζάκη, ο οποίος βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με πλασέ έκανε το 1-0.

Στην συνέχεια ο Ζαρός ανέβασε την απόδοση του, πίεσε για την ισοφάριση, όμως οι ευκαιρίες που δημιούργησε δεν βρήκαν στόχο. Αντίθετα ο Δωριέας που ήθελε να χτυπήσει στην κόντρα επίθεση κατάφερε να «κλειδώσει» τη νίκη στο 86’ με τον Αουίντα να φεύγει στην κόντρα επίθεση και να κάνει το 0-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”221741″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P