Νίκη για τον Αστέρα Μυρτιάς – Πόρο!

Μια πολύ μεγάλη νίκη κατάφερε να πάρει ο Αστέρας Μυρτιάς – Πόρος επικρατώντας με 3-0 της Δόξα Ηρακλείου για την 17η αγωνιστική της Β1 ΕΠΣΗ.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”222049″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”222049″]

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους  γηπεδούχους αφού μόλις στο 2ο λεπτό ο Νίκος Κοτζιάς κατάφερε να δώσει προβάδισμα στο σκορ στην ομάδα του με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή.

Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στον Αστέρα Μυρτιάς – Πόρο και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να σκοράρουν οι παίκτες του Δημήτρη Τσέρου και δεύτερο τέρμα με τον Χαριτάκη βάζοντας τις βάζεις για ένα ακόμα σημαντικό τρίποντο.

Η Δόξα Ηρακλείου προσπάθησε να αντιδράσει και να βρει ένα γκολ πριν το ημίχρονο, όμως δεν τα κατάφερε. Αντίθετα οι γηπεδούχοι «κλείδωσαν» τη νίκη στο 44′ με τον Τσέρο να σουτάρει από μακριά και να κάνει το 3-0 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν μέτριος, με την Δόξα να προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο και να ξανά μπει στο ματς, όμως ο Αστέρας Μυρτιάς – Πόρος ήταν καλά διαβασμένος στην άμυνα και κρατούσε το 3-0.

Το σκορ δεν άλλαξε και έτσι η ομάδα του Δημήτρη Τσέρου πανηγύρισε την πέμπτη νίκη της στα έξι τελευταία παιχνίδια δείχνοντας ότι βρίσκεται σε καλό… φεγγάρι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”222049″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P