Μονόδρομος η νίκη για τον Αλμυρό

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα, πέραν της νίκης, για τον Αλμυρό, στο παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής της Γ Εθνικής, όπου θα υποδεχθεί το Κερατσίνι στο γήπεδο του Γαζίου.

Η ομάδα του Μανώλη Σουτζή, ολοκλήρωσε νωρίτερα σήμερα τη προετοιμασία της για το αυριανό παιχνίδι, με τον έμπειρο τεχνικό να «χαμογελά» εν μέρει, καθώς δεν υπήρξαν προβλήματα κατά τη διάρκεια της «μίνι» προετοιμασίας, κάτι που του δημιουργεί ευχάριστο πονοκέφαλο.

Τα μόνα προβλήματα, είναι αυτά των τιμωρημένων, που ως γνωστών θα απουσιάζουν από το παιχνίδι, καθώς από τη μία ο Μάρκο Μπάσιτς που αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με τον Γιούχτα, θα απουσιάζει, ενώ θα απουσιάζει και ο Λεόν Πιερτζιάκομι, που συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες στο ιδιο παιχνίδι και μοιραία θα απουσιάζει από τα δύο επόμενα παιχνίδια.

Η προετοιμασία του Αλμυρού για το παιχνίδι με το Κερατσίνι, ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί, με τον Μανώλη Σουτζή να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, αφήνοντας εκτός μόνο τους τιμωρημένους, ενώ η 20άδα που θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι, θα ανακοινωθεί στο γήπεδο, λίγο πριν τη σέντρα.

Ο Αλμυρός, μετά τις διαδοχικές απώλειες βαθμών με Γιούχτα (ήττα 2-1) και Πόρο (0-0), θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες προκειμένου να παραμείνει μακριά από την επικίνδυνη ζώνη.

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”243659″]

Το Κερατσίνι εκτός έδρας δυσκολεύεται, έχοντας πανηγυρίσει μόλις δύο φορές, στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ την ίδια ώρα, στην έδρα του ο Αλμυρός, έχει ηττηθεί μόλις μία φορά και αυτή από τη Θύελλα Ραφήνας.

Ο Αλμυρός βρίσκεται στην 8η θέση έχοντας 26 βαθμούς, ενώ το Κερατσίνι στην 10η με ένα βαθμό λιγότερο, κάτι που αναγκάζει τον Αλμυρό να βλέπει το παιχνίδι ως… τελικό, καθώς σε περίπτωση ήττας, μπορεί να κατρακυλήσει βαθμολογικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P