Παν. Λαδουκάκης: «Αφιερωμένη η σημερινή νίκη στους δύο αρχηγούς μας»

Ευχαριστημένος από το νίκη επί του Δωριέα έμεινε ο τεχνικός του Αετού Ανωγείων Παναγιώτης Λαδουκάκης.

Ο ικανός τεχνικός σε δηλώσεις του, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Δωριέα, σημειώνοντας πως ήταν μια δύσκολη νίκη, λόγω πολλών προβλημάτων στη προετοιμασία τη περασμένη βδομάδα, ενώ αφιέρωσε τη σημερινή νίκη στους Αντώνη Κονιό και Βασίλη Αεράκη, που θα υπηρετήσουν την στρατιωτική τους θητεία.

Αναλυτικά όσα ανέφερε: «Δύσκολη νίκη σε ένα αντίπαλο που δεν τους αξίζει η θέση που βρίσκεται!

Η εβδομάδα που πέρασε δεν μας επέτρεψε να δουλέψουμε πολλά πράγματα διότι είχαμε πολλές απουσίες λόγω κρυολογήματων σε βασικούς παίκτες! Περιμέναμε μέχρι τελευταία στιγμή να δούμε εάν θα μπορούσαν να πάρουν χρόνο συμμετοχής σήμερα που δυστυχώς δεν τα κατάφεραν !

Στο παιχνίδι τώρα μπήκαμε πολύ καλά στα πρώτα λεπτά κάναμε ευκαιρίες να βρεθούμε μπροστά στο σκορ αλλά δεν είχαμε αποτέλεσμα ! Μπήκαμε μπροστά στο σκορ με τον Λευτέρη και με σωστή διαχείριση πήραμε το παιχνίδι!

Επίσης το ευχάριστο είναι ότι έχουμε παθητικό μηδέν στις τρεις συνεχόμενες νίκες μας! Συνεχίζουμε να δουλεύουμε για το καλύτερο για την ομάδα.

Από πλευρά μου θέλω να αφιερώσω την σημερινή νίκη στους Δύο εκ των αρχηγών Κονιο Αντώνη και Βασίλη Αερακη….. γιατί πάνε να κάνουν την θητεία τους στο στρατό!»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P