Τεράστιο «διπλό» για τον Ρωμανό στο Ατσαλένιο!

Μια πολύ μεγάλη νίκη κατάφερε να πάρει ο Ρωμανός στην έδρα του Ποσειδώνα επικρατώντας με 2-0 για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”235082″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”235082″]

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι με ελάχιστες ευκαιρίες, οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με στόχο να πάρουν τη νίκη, με αποτέλεσμα οι δυνατές μονομαχίες και τα λάθη στην μεσαία γραμμή να «κλέψουν» τις εντυπώσεις.

Ενυδατικά η πρώτη σπουδαία φάση της αναμέτρησης ήρθε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, όπου σημειώθηκε και το γκολ. Συγκεκριμένα στο 45′ ο Βιτώρος με απευθείας εκτέλεση φάουλ κατάφερε να νικήσει τον Κασαπάκη κάνοντας το 0-1.

Στην επανάληψη ο Ποσειδώνας άγγιξε το γκολ με τον Μαραθιανό, όμως ο Σαβουϊδάκης ήταν σε ετοιμότητα και έδιωξε. Όσο περνούσε η ώρα οι γηπεδούχοι άνοιξαν τις γραμμές τους δίνοντας την ευκαιρία στον Ρωμανό να χτυπήσει στην κόντρα επίθεση.

Το σύνολο του Κώστα Ταβλαδωράκη, κατάφερε να κλειδώσει το… τρίποντο στις καθυστερήσεις με τον Νοδαράκη να πλασάρει μέσα από την περιοχή κάνοντας το 0-2, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”235082″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P