
Για την αναμέτρηση με την Βόνη μίλησε στο ???????????????????????????????????????? ο Μάνος Καλεμάκης.
Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός του Ρούβα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Βόνη, τονίζοντας ότι είναι μια ομάδα που δύσκολα χάνει στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.
Παράλληλα αναφέρθηκε και στην ομάδα του, ξεκαθαρίζοντας πως ο στόχος σε όλα τα ματς είναι η νίκη, αφού ο Ρούβας θέλει να τερματίσει στην πρώτη τετράδα.
Συγκεκριμένα ανέφερε: «Μετά την ήττα από τον ΠΑΝΟΜ στην έδρα μας πρέπει να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα. Μπροστά μας έχουμε ένα δύσκολο ματς με την ομάδα της Βόνης, που έχει δείξει μέχρι τώρα ότι είναι μια ομάδα που δύσκολα χάνει και είναι από τις σταθερές ομάδες στην κατηγορία.
Παρόλα αυτά η ομάδα μου βλέπει όλα τα ματς το ίδιο και πάμε για τη νίκη για να είμαστε κοντά στους στόχους μας που είναι η τετράδα. Πιστεύω μέχρι το φινάλε θα τα έχουμε καταφέρει».