Περ. Μηνάς: «Δύσκολο το ματς με τον Εθνικό – Είμαστε αρκετά αισιόδοξοι»

Αποτελεί έναν από τους πρωταγωνιστές του ΑΟΑΝ την τελευταία διετία, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο κύπελλο Ελλάδας, με τις εξαιρετικές πορείες της ομάδας του Αγίου Νικολάου στη φάση των «16» του θεσμού.

Ο λόγος για τον Περικλή Μηνά, ο οποίος μίλησε στο ???????????????????????????????????????? για το κρίσιμο ματς της Κυριακής κόντρα στον Εθνικό στην Αθήνα, ενώ τοποθετήθηκε και για τη φετινή πορεία του ΑΟΑΝ στο πρωτάθλημα και αν μπορεί να αντιστρέψει τη κατάσταση και να μπει… σφήνα στην διεκδίκηση του τίτλου.

Αναλυτικά όσα ανέφερε: 

Για το ματς με τον Εθνικό το μεσημέρι της Κυριακής (05/03): «Σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που έχει τους ίδιους βαθμούς με εμάς. Από την πλευρά μας έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι της Κυριακής και πηγαίνουμε με αισιοδοξία, προερχόμαστε από δύο σερί νίκες και θέλουμε να επεκτείνουμε αυτό το σερί των νικών και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Για τη πορεία του ΑΟΑΝ στο φετινό πρωτάθλημα και αν μπορεί να κάνει την ανατροπή μέχρι το φινάλε και να πάρει τον τίτλο: «Είμαστε αρκετά αισιόδοξοι, δεν μας αρέσουν και δεν θέλουμε να λέμε μεγάλα λόγια, στόχος μας παιχνίδι με το παιχνίδι να βελτιωνόμαστε και να γινόμαστε καλύτερο, έχουμε αισιοδοξία, πιστεύω πως και μετά τις δύο σερί νίκες έχουμε μπει σε καλό δρόμο.

Το πρωτάθλημα είναι μακρύ, υπάρχουν ακόμη αρκετά παιχνίδια, είμαστε αισιόδοξοι και θέλουμε να μείνουμε αισιόδοξοι και με ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα στον Εθνικό, θα μπορούμε να κοιτάμε ψηλότερα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P