Έκοψε την πίτα του ο ΑΟΑΝ – Εκτός δύο με Μοσχάτο

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΑΟΑΝ για το ματς της Κυριακής (26/2) κόντρα στο Μοσχάτο, με σύσσωμα το ποδοσφαιρικό τμήμα να κόβει το πρωί του Σαββάτου τη πρωτοχρονιάτικη του πίτα!

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Αμμούδας, ο ΑΟΑΝ, με παρουσία της διοίκησης, προπονητές και αθλητές όλων των τμημάτων της ακαδημίας και της ανδρικής μας ομάδας, αλλά και γονείς και φίλοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη του πίτα, καλωσορίζοντας το νέο έτος.

Τυχερός από την ανδρική ομάδα ο οποίος βρήκε το φλουρί, ο γυμναστής του ΑΟΑΝ Νικήτας Κοκολάκης!

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το παιχνίδι, με τους Μαρκάκη και Κόστιτς να μένουν εκτός. Η 20αδα για το παιχνίδι θα ανακοινωθεί την Κυριακή (26/2).

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει: «Την βασιλόπιτα για το 2023 έκοψε το Σάββατο το πρωί στις αθλητικές εγκαταστάσεις στην περιοχή της Αμμούδας το σωματείο μας, με όλη την «κυανόλευκη» οικογένεια να δίνει το παρών!

Διοικούντες, προπονητές και αθλητές όλων των τμημάτων της ακαδημίας και της ανδρικής μας ομάδας, αλλά και γονείς και φίλοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, με τον π’ Γεώργιο Τζάβλα να ευλογεί την πίτα και να δίνει τις ευχές του στο σωματείο μας, ενώ τα επτά φλουριά έτυχαν σε μικρούς και μεγάλους!

Τυχερός από την ανδρική ομάδα ο οποίος βρήκε το φλουρί, ο γυμναστής μας Νικήτας Κοκολάκης!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P