Μ. Κασαπάκης: «Να μην μας επηρεάσει η βαθμολογική θέση των Ασιτών»

Για το εντός έδρας παιχνίδι με τις Ασίτες αλλά και για τους στόχους του Ποσειδώνα, μίλησε στο ???????????????????????????????????????? ο Μάνος Κασαπάκης.

Ο τερματοφύλακας του Ποσειδώνα, τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να παρουσιαστεί όπως πρέπει και να μην επηρεαστεί από την βαθμολογική θέση των Ασιτών. Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι στόχος των «κυανόλευκων», είναι να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να τερματίσει ψηλά.

Για το παιχνίδι με τις Ασίτες: «Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι απ’ την αρχή χωρίς να μας επηρεάσει η βαθμολογική θέση του αντιπάλου. Εμείς στοχεύουμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη και το καλό ποδόσφαιρο, αφού η ιστορία του Ποσειδώνα είναι τέτοια που πρέπει η ομάδα να τερματίσει ψηλά»

Για τους στόχους του Ποσειδώνα: «Στόχος της ομάδας είναι το καλό ποδόσφαιρο και να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα στον πίνακα της βαθμολογίας»

Για το μήνυμα του κόσμου: «Το μήνυμα στον κόσμο της ομάδα είναι πως εμείς θα δίνουμε μέχρι το φινάλε της σεζόν τον καλύτερο μας εαυτό και θα κοιτάζουμε στα μάτια τον κάθε αντίπαλο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P