Με «Φράγκου» και Θεοδωράκη η σημερινή προπόνηση του Αλμυρού

Με τους Μιχάλη Φραγκουλάκη και Δημήτρη Θεοδωράκη να ακολουθούν μέρος του προπονητικού προγράμματος, ο Αλμυρός εκκίνησε τη προετοιμασία του για το Κυριακάτικο (26/2) παιχνίδι με αντίπαλο τον Φωστήρα.

Η ομάδα του Γαζίου, μετά την επιβλητική νίκη (5-0) επί του ΑΟ Τυμπακίου, έστρεψε από σήμερα τη προσοχή της στο επόμενο παιχνίδι, όπου θα φιλοξενηθεί από τον Φωστήρα στην Αθήνα για την 16η αγωνιστική της Γ Εθνικής.

Στη σημερινή προπόνηση, ο Μανώλης Σουτζής, «είδε» τόσο τον Μιχάλη Φραγκουλάκη, όσο και τον Δημήτρη Θεοδωράκη, να ακολουθούν μέρος της προπόνησης και να ανεβάζουν ρυθμούς, κάτι που αποδεικνύει πως μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή τους στις επιλογές του έμπειρου τεχνικού.

Αντίθετα από τους δύο προαναφερθέντες, ο Θοδωρής Μπέριος παραμένει εκτός προπονήσεων, λόγω τραυματισμού και εκτός απροόπτου θα επανέλθει την επόμενη εβδομάδα κάτι που θα τον αφήσει εκτός «μάχης» στο παιχνίδι με τον Φωστήρα.

Η προετοιμασία του Αλμυρού, θα συνεχιστεί την Πέμπτη (23/2) με προπόνηση που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της ομάδας. Μετά το τέλος της αυριανής προπόνησης, οι διοικούντες, έχουν προετοιμάσει μπάρμπεκιου και για τον λόγο αυτό μάλιστα, η αυριανή προπόνηση, θα διεξαχθεί απογευματινή ώρα και όχι πρωινή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P