Παν. Λαδουκάκης: «Παιχνίδι με παιχνίδι διορθώνονται πολλά πράγματα και γινόμαστε καλύτεροι!»

Απόλυτα ικανοποιημένος έμεινε από την νίκη του Αετού Ανωγείων επί του Γιούχτα 2010 ο Παναγιώτης Λαδουκάκης!

Ο ικανός τεχνικός στις δηλώσεις του τόνισε πως μέσα από υπομονή ήρθε το τελικό αποτέλεσμα, καθώς και από την σωστή διαχείριση του αγώνα, εμπλέκοντας το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του για αυτήν την απόδοση και σε μεγάλη έκταση νίκη.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:  «Χρειάστηκε πολύ προσοχή για την αντίδραση που έπρεπε να έχουμε και από την δική μου πλευρά αλλά και φυσικά από της διοίκησης, μετά από τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, αλλά με σωστό τρόπο παιχνιδιού και πιστεύω ότι η διαχείριση ήταν αποτελεσματική!

Η σημερινή (σσ. χθεσινή) εμφάνιση μας είναι το θετικό αποτέλεσμα από την υπομονή που είχαμε και από τους στόχους που βάζουμε σαν ομάδα!

Από το πρώτο λεπτό δείξαμε ποιος είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού και ότι ο αντίπαλος δεν θα είχε εύκολο απόγευμα! Καταφέραμε να βρούμε γρήγορα γκολ από την πίεση ψηλά!

Στο ημίχρονο κάναμε κάποιες αλλαγές για να προστατευθούν κάποιοι ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τραυματισμούς! Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση όλων των παιδιών και χαίρομαι διότι παιχνίδι με παιχνίδι διορθώνονται πολλά πράγματα και γινόμαστε καλύτεροι!

Καλή συνέχεια στην ομάδα του Γιούχτα 2010 και τους ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P