Με… υπογραφή Μερκουλίδη το ντέρμπι στον Κόροιβο!

Μια πολύ σπουδαία νίκη κατάφερε να πανηγυρίσει ο Κόροιβος, επικρατώντας με 3-0 της Δόξα Ηρακλείου για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β2 ΕΠΣΗ.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”222029″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”222029″]

Το παιχνίδι από το πρώτο λεπτό είχε αρκετά καλό ρυθμό με τις δύο ομάδες να δείχνουν αποφασισμένες για τη νίκη, που θα τους κρατήσει κοντά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Συγκεκριμένα για τους γηπεδούχους χάθηκαν κλασσικές ευκαιρίες με τους Σχοιναράκη, Μερκουλίδη, ενώ για τους φιλοξενούμενους, Ορφανουδάκης και Μαγουλάκης σπατάλησαν σημαντικές στιγμές για το γκολ

Στο 35ο λεπτό ο Κόροιβος κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ, όταν μετά από κεφαλιά του Μανιουδάκη η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Μερκουλίδης δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Δόξα Ηρακλείου προσπάθησε να ισοφαρίσει και έχασε σπουδαία στιγμή με τον Δασκαλάκη να πλασάρει και την μπάλα να περνάει οριακά έξω από το δοκάρι. Η ομάδα του Χρήστου Μουρτζάκη ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματική και στο 55ο λεπτό κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ πάλι με τον Μερκουλίδη, παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα νίκης.

Τα… πιτσιρίκια του Κώστα Φιλοξενίδη πίεσαν για να σκοράρουν κάποιο γκολ που θα τους βάλει στο παιχνίδι, όμως  δεν τα κατάφεραν. Αντίθετα το κερασάκι στην… τούρτα για μια μεγάλη νίκη, έβαλε ο Σχοιναράκης για τον Κόροιβο κάνοντας το 3-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”222029″]

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P