Μεγάλο «διπλό» με ανατροπή για τον Αστέρα Μυρτιάς – Πόρος!

Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι με επτά γκολ, ο Αστέρας Μυρτιάς – Πόρος, κατάφερε να φύγει με το τρίποντο από την έδρα της ΑΕ Κηρτών επικρατώντας με 2-5 για την 14η αγωνιστική της Β2 ΕΠΣΗ.

19/02/2023 11:30
Β2 ΕΠΣΗ - 14η αγωνιστική - 2022-23

ADVERTISING

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο, λόγω των πολλών απουσιών, ωστόσο δεν επηρεάστηκαν αφού στο 14ο λεπτό κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κοκοσάλη.

Λίγο αργότερο το έργο των «κιτρινόμαυρων» έγινε ακόμα δυσκολότερο, αφού στο 25′ ο Δημητριάδης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή, αφήνοντας την ομάδα του με εννέα παίκτες.

Αυτό το εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι, που ισοφάρισαν στο 26ο λεπτό με τον Τζαγκαράκη για να έρθει η ολική ανατροπή από τον Ηλία Τσέρο στο 29ο λεπτό. Ο Αστέρας Μυρτιάς – Πόρος, έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα και την ψυχολογία με το μέρος του, πίεσε για το τρίτο γκολ που τελικά το πέτυχε με τον Λικάι στο 37′.

ADVERTISING

Οι γηπεδούχοι παρά τα προβλήματα δεν άφησαν το παιχνίδι στην τύχη του και στο 42ο λεπτό πέτυχαν και δεύτερο γκολ με τον Καρουζάκη ξανά μπαίνοντας στο παιχνίδι.

Στην επανάληψη το σύνολο του Δημήτρη Τσέρου, θέλησε να διαχειριστεί το υπέρ του αποτέλεσμα ρίχνοντας τον ρυθμό στο παιχνίδι. Μάλιστα στο 70ο λεπτό ο Μπεκιάι (παρότι είναι τερματοφύλακας αγωνίστηκε ως μεσοεπιθετικός λόγω απουσιών), κατάφερε να ανεβάσει το σκορ στο 2-4.

Το κερασάκι στην τούρτα για μια μεγάλη νίκη για τον Αστέρα Μυρτιάς – Πόρο, πέτυχε ο Τζαγκαράκης στο 84ο λεπτό κάνοντας το 2-5 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ADVERTISING

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ