Γιαν. Γιαλιτάκης: «Να συνεχίσουμε με την ίδια διάθεση»

Ένας εκ των πρωταγωνιστών της Αγίας Βαρβάρας στην εξαιρετική της πορεία στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ μίλησε στο ????????????????????????????????????????.

Ο λόγος για τον Γιάννη Γιαλιτάκη, ο οποίος μίλησε για το ματς με τον Άγιο Δημήτριο, όπου ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής, για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και το επίπεδο του αλλά και για το αν μπορεί η ομάδα του να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου και να κατακτήσει τον τίτλο, σε ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως είναι αυτό του 1ου ομίλουςτης Α2 ΕΠΣΗ.

Παράλληλα, συμπλήρωσε πως όταν επιστρέψει η ομάδα στη φυσική της έδρα, θα παρουσιαστεί ακόμη καλύτερη, έχοντας και τη ψυχολογία με το μέρος της.

Αναλυτικά ανέφερε: 

Για το παιχνίδι και τη μεγάλη νίκη επί του Αγίου Δημητρίου: «Ήταν μια σημαντική νίκη μετά από ένα σπουδαίο διπλό στην έδρα του Ασημίου. Έγινε ένα καλό παιχνίδι από τη πλευρά μας, θεωρώ ότι είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ κόντρα στη ροή του αγώνα. Στην επανάληψη μπήκαμε αποφασισμένοι να γυρίσουμε το παιχνίδι και το καταφέραμε!».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Θα είναι δύσκολη, όλες οι ομάδες μπορούν να χάσουν βαθμούς. Η ομάδα που θα δείξει μια σταθερότητα θα έχει και το πλεονέκτημα για τον τίλο, όλες οι ομάδες είναι κοντά στη βαθμολογία και κάνει το πρωτάθλημα πιο συναρπαστικό μέχρι και την τελευταία αγωνιστική. Την Κυριακή έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με το Λίντο, μια ομάδα με νεαρά παιδιά που δουλεύουν καθημερινά για να βελτιωθούν και ατομικά και ομαδικό, στο Λίντο γίνεται σωστή δουλειά σε όλους τους τομείς».

Για το αν μπορεί η Αγία Βαρβάρα να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου για την κατάκτηση του τίτλου: «Η ομάδα μας κοιτάζει κάθε αγωνιστική ξεχωριστά και έχει στόχο την νίκη, θέλουμε να συνεχίσουμε με την ίδια διάθεση και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

Για την πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και το επίπεδο του 1ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ: «Η πορεία της ομάδας είναι ικανοποιητική μέχρι στιγμής, ήρθαν καινούργια παιδιά στη μεταγραφική περίοδο και έχουν βοηθήσει ήδη την ομάδα με την παρουσία της. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια να επιστρέψει η Αγία Βαρβάρα στη φυσική της έδρα γιατί τώρα παίζει μόνο εκτός έδρας όλα τα παιχνίδια.

Με την επιστροφή στην έδρα μας θα μας δώσει μια έξτρα ψυχολογία για τη συνέχεια. Στο σύνολο των ομάδων σε σχέση με το πρώτο γύρο είναι ενισχυμένες και βελτιωμένες, αυτό από μόνο του ανεβάζει το επίπεδο του πρωταθλήματος».

[jsPlayerProfile player_id =”224706″ season_id =”0″]

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P