«Χ»αμένος στο Γάζι από την Αγία Παρασκευή!

Τον βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν Αλμυρός και Αγία Παρασκευή στο Γάζι (1-1) για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. 

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”243611″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”243611″]

Ο Αλμυρός μπήκε αποφασιστικά στο παιχνίδι και προσπάθησε από τα πρώτα λεπτά να πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων, κλείνοντας την Αγία Παρασκευή στα καρέ της, η οποία προσπαθούσε κυρίως με βαθιές μπαλιές στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων.

Η ομάδα του Μανώλη Σουτζή, κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 31ο λεπτό, με τον Νίκο Κατσικοκέρη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Πιερτζιάκομι και με δυνατό σουτ έκανε το 1-0.

Η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε αρκετή ώρα, αφού στο 41ο λεπτό η Αγία Παρασκευή ισοφάρισε με τον Κατερή, με ψηλοκρεμαστό σουτ νίκησε τον Χανιωτάκη κάνοντας το 1-1 που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο Αλμυρός πίεσε για να βρει γκολ χάνοντας μεγάλες στιγμές με τους Αγαπάκη και Πιερτζιάκομι, όμως η μπάλα δεν μπόρεσε να καταλήξει στα δίχτυα. Όσο περνούσε η ώρα ο «πορτοκαλί» πίεζαν, όμως την μεγάλη φάση στο φινάλε για να κλέψει το ματς την είχε η Αγία Παρασκευή με την κεφαλιά του Κοντοέ να σταματάει στο δοκάρι του Χανιωτάκη.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”243611″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P