Μ. Ζουραράκης: «Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο, όλοι είδαν ποιο δεν ήταν πέναλτι»

Τι δήλωσε ο προπονητής της Τυλίσου.

Πολύς… ντόρος έγινε για το ματς των «πρασίνων» με την Ομόνοια Καλλιθέας και για τα τρία πέναλτι που πήραν οι νικητές και ο Μιχάλης Ζουραράκης πήρε θέση. Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στο GRANDSPORT και υποστήριξε ότι το συγκρότημα του σέβεται κάθε αντίπαλο, ενώ πρόσθεσε πως ό,τι έχει καταφέρει η ομάδα του, το έχει καταφέρει μέσα από μεγάλη προσπάθεια. Αναλυτικά είπε:

«Εμείς σεβόμαστε και τιμάμε κάθε ομάδα και αντίπαλο. Το ίδιο περιμένουμε να κάνουν και οι άλλοι απέναντι σε μία ομάδα, που από την 1η αγωνιστική είναι πρώτη και αήττητη. Ό.τι έχουμε πετύχει, το έχουμε καταφέρει μέσα από μεγάλη προσπάθεια της διοίκησης, των παικτών και του προπονητή, χωρίς να περιμένουμε τη βοήθεια τρίτων.

Είμαι πολύ υπερήφανος για τους παίκτες μου και την ομάδα μου. Όποιος ήταν στο γήπεδο είδε ότι αν ένα πέναλτι δεν ήταν, ήταν αυτό που δόθηκε στην Ομόνοια με συνέπεια να μειώσει στο 80’ σε 3-2 και το σκορ να είναι ρευστό και ευάλωτο και σίγουρα εμείς έπρεπε να το διαφυλάξουμε, καθώς μας ενδιέφεραν οι 3 βαθμοί απέναντι σε μία αδιάφορη ομάδα.

Και για να μην παρεξηγηθώ λέω αδιάφορη, γιατί η Ομόνοια ούτε πάει για πρωτάθλημα, ούτε κινδυνεύει με υποβιβασμό. Θα ήθελα να προσθέσω ότι στα τελευταία 4 παιχνίδια μας, με Άγιο Δημήτριο, Αγία Βαρβάρα, Ασήμι και Ομόνοια, έχουν δοθεί ισάριθμα πέναλτι εις βάρος μας. Ποτέ δε διαμαρτυρηθήκαμε. Αγαπάμε την ομάδα και αυτό που κάνουμε και στενοχωριόμαστε από δηλώσεις που μειώνουν την προσπάθεια όλων μας».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P