Με «σόου» Σημαιάκη νίκη με ανατροπή για το Άλογο Μαλεβίζιου!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σημαιάκη, που πέτυχε και τα δύο γκολ ενώ ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις, το Άλογο Μαλεβιζίου επικράτησε του Ερμή Ατσαλένιου με 1-2.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”222021″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”222021″]

Δυναμικό ξεκίνημα και για τις δύο ομάδες, με το Άλογο μόλις στο 2΄να έχει καλή στιγμή με τον Σημαιάκη, με το σουτ του να περνάει άουτ. Στο 4′ ο Ερμής είχε τη πρώτη του καλή στιγμή, όταν από πάσα Καλογιαννάκη, ο Κωστάκης έκανε το σουτ, με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να διώχνει σε κόρνερ.

Στο 14′, ο Ερμής άνοιξε το σκορ, όταν από ωραία μπαλιά, ο Καλογιαννάκης βρέθηκε στην περιοχή και με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 1-0. Στο 16′ ένα σουτ του… ορεξάτου Σημαιάκη πέρασε άουτ και στο 21′ ισοφάρισε με φανταστικό σουτ! Στο 43′ ο ίδιος είχε δοκάρι, μετά από ωραία πάσα του Πυτικάκη, με το 1-1 να είναι το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, το Άλογο μπήκε αποφασισμένο για να κάνει την ανατροπή και στο 51′, ο Σημαιάκης, μέσα από τη περιοχή με σουτ έκανε το 1-2. Από εκτελεστής έγινε… δημιουργούς στο 59′, όταν μετά από δική του εκτέλεση κόρνερ, ο Ζερβός πήρε τη κεφαλιά, με τη μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι. Στη συνέχεια το Άλογο διαχειρίστηκε άψογα το προβάδισμα και στο 77′ είχε καλή στιγμή, όταν ο Κάββαλος, ανάγκασε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων σε τρομερή επέμβαση.

Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι, με το Άλογο Μαλεβιζίου να εκμεταλλεύεται την ισοπαλία της Δόξα Ηρακλείου με τον Ραύκο και απομακρύνθηκε τέσσερις βαθμούς από τη δεύτερη θέση.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”222021″]

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P