Μ. Σουτζής: «Θα πάμε να δώσουμε τα πάντα»

Για το παιχνίδι με τον Άρη Πετρούπολης το μεσημέρι της Κυριακής (12/2), μίλησε στην επίσημη σελίδα του Αλμυρού ο Μανώλης Σουτζής.

Ο έμπειρος τεχνικός, έκανε έναν απολογισμό για το ματς με το Μαρκό, τονίζοντας πως η εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου έφερε προβληματισμό, ενώ για το παιχνίδι με τον Άρη Πετρούπολης, τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές του θα δώσουν τα πάντα και εάν το κάνουν, τότε θα έρθει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στις δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα του Αλμυρού, ο Μανώλης Σουτζής τόνισε: «Το τρίτο κατά σειρά εκτός έδρας παιχνίδι, με μία πολύ καλή ομάδα. Μετά το άτυχο αποτέλεσμα που φέραμε στο Μαρκό, που η άποψή μου είναι πως το παιχνίδι είχε δύο σκέλη, στο πρώτο ελέγχαμε πλήρως το παιχνίδι και στο 2ο κάναμε την χειρότερή μας εμφάνιση το διάστημα που είμαι εγώ στην ομάδα.

Προβληματιστήκαμε αρκετά, όχι για το αποτέλεσμα, αλλά για την εικόνα του δευτέρου μέρους, το αναλύσαμε αυτό και πάμε στο επόμενο. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, με μία ομάδα που βρίσκεται σε μία σχετικά δύσκολη κατάσταση, αν δεν κάνω λάθος έχει να κερδίσει 6-7 παιχνίδια. Στόχος μας να κάνουμε το θετικό αποτέλεσμα, όπως και σε όλα τα ματς, καθώς θέλουμε να παίρνουμε ότι περισσότερο μπορούμε από κάθε αγώνα. Το ίδιο θα κάνουμε και τη Κυριακή.

Υπάρχουν παιδιά που δεν θα ακολουθήσου καθώς είναι ανέτοιμοι, αλλά δεν στεκόμαστε στις απώλειες γι’ αυτό άλλωστε έχουμε ρόστερ 23 ατόμων για να αναπληρώνουμε τα παιδιά που δεν παίζουν. Θα πάμε να δώσουμε τα πάντα, αυτό που θέλω είναι να μπουν από το 1ο λεπτό και να δώσουν τη ψυχή τους και ότι έχουν και δεν έχουνε. Εάν το κάνουν αυτό, θα πάρουμε σίγουρα ένα θετικό αποτέλεσμα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P