Αλμυρός: Συλλέγει είδη πρώτης ανάγκης για ανθρωπιστική βοήθεια στους σεισμόπληκτους Τουρκίας – Συρίας

Σε μια σπουδαία πράξη, ζωής προχωράει σύσσωμο το σωματείο του Αλμυρού.

Ο φονικός σεισμός σε Τουρκία και Συρία, έχει καθηλώσει όλο τον πλανήτη, με χιλιάδες συνανθρώπους μας να έχουν χάσει τη ζωή του, ενώ χιλιάδες είναι και οι αγνοούμενοι από τον εγκέλαδο.

Ο Αλμυρός, στέκεται δίπλα στους σεισμόπληκτους των δύο χωρών και στο γήπεδο της ομάδας από σήμερα Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, θα ξεκινήσει συγκέντρωση τροφίμων, ιατροφαρμακευτικού υλικού και ειδών πρώτης ανάγκης και συγκεκριμένα τις ημέρες Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή από τις 17:00 έως τις 19:00.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η οικογένεια του Αλμυρού, η πρώτη ομάδα, οι Νέοι Αλμυρού και οι Ακαδημίες συμμετέχουν στην ανθρωπιστική βοήθεια προς τους σεισμόπληκτους Τουρκίας και Συρίας.

Χιλιάδες άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους και οι πληγέντες συνάνθρωποί μας ζητούν την βοήθειά μας…

Ξεκινάμε από αυτή την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου συγκέντρωση τροφίμων, ιατροφαρμακευτικού υλικού και ειδών πρώτης ανάγκης στο γήπεδο του Αλμυρού και συγκεκριμένα τις ημέρες Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή από τις 17:00 έως τις 19:00.

Συγκεκριμένα συγκεντρώνονται:

– Τρόφιμα μακράς διάρκειας (όσπρια, κονσέρβες, μπισκότα, ξηροί καρποί, βρεφικές τροφές και άλλες συσκευασμένες τροφές μακράς διάρκειας, εμφιαλωμένα νερά, γάλατα και χυμοί).
-Ιατροφαρμακευτικό υλικό (παυσίπονα, αντιφλεγμονώδη, γάζες, επίδεσμοι, κουτιά πρώτων βοηθειών, φυσιολογικοί οροί κ.ά.)
-Βρεφικές πάνες
-Κουβέρτες, κλινοσκεπάσματα
-Είδη ρουχισμού για παιδιά και ενήλικες
-Είδη ατομικής υγιεινής
– Μάσκες, αντισηπτικά, γάντια
– Βρεφικές τροφές, παιδικά γάλατα και είδη βρεφικής φροντίδας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P