Δεν επιτρέπεται να πετάς «λευκή πετσέτα»!

Ο ΟΦΗ έχασε με κάτω τα χέρια από τον ΠΑΟΚ, έχοντας να διαχειριστεί το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο και ο Κώστας Παπαδόπουλος γράφει στο Grandsport.gr για την λευκή… πετσέτα που πέταξε η ομάδα χωρίς λόγο.

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Ποτέ μα ποτέ δεν παρατάς ένα παιχνίδι ακόμα και αν βλέπεις ότι δεν μπορείς να το κερδίσεις. Παίζεις για τη φανέλα σου, τον κόσμο σου, την ιστορία σου, ακόμα και αν ξέρεις ότι δεν θα ωφελήσει πουθενά στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο ΟΦΗ σήμερα έδειξε μετά το 0-1 να παρατάει το παιχνίδι και αυτό φάνηκε μάλιστα όταν ο Γιώργος Σίμος προχώρησε σε αλλαγές όπου έβγαλε Σαρδινέρο, Στάρτζεον και έβαλε τον Γιαννούλη με τον Γρίβα. Ναι το σκορ ήταν 0-2, ναι η ομάδα έπαιζε με 10 παίκτες, όμως δεν μπορείς να παρατάς ένα ματς ακόμα και αν το θεωρείς χαμένο. Οι παίκτες του ΟΦΗ όμως αντιμετώπισαν με διαφορετική φιλοσοφία το παιχνίδι με αποτέλεσμα να έρθει αυτή η εικόνα (δεν μιλάμε για το αποτέλεσμα).

Σήμερα οι “μελανόλευκοι” ίσως να έκαναν από τα χειρότερα ημίχρονο της χρονιάς μη μπορώντας να βγουν από τα καρέ τους, με αποτέλεσμα να μην απειλήσουν σχεδόν καθόλου την εστία του Ζίβκοβιτς. Η αποβολή έπαιξε μεγάλο ρόλο στην έκβαση του παιχνιδιού, όμως δεν είναι ελαφρυντικό για την εικόνα που παρουσίασε στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ.

Μην ξεχνάμε και στο Περιστέρι ο ΟΦΗ έμεινε με 10 παίκτες, ωστόσο πάλεψε με νύχια και με δόντια μέχρι το τέλος το ματς φτάνοντας μάλιστα μια… ανάσα από το να το πάρει. Θα μου πείτε άλλο Ατρόμητος, άλλο ΠΑΟΚ. Συμφωνώ, όμως και πάλι οι παίκτες θα μπορούσαν να το παλέψουν με ότι δυνάμεις είχαν και ας μην κατάφερναν να πάρουν τίποτα. Τουλάχιστον θα λέγαμε ότι το πάλεψε μέχρι τέλος και δεν του βγήκε.

Ο ΟΦΗ έχει μάθει να μην πετάει ποτέ λευκή… πετσέτα μέσα στο γήπεδο και σίγουρα θέλουμε να πιστέψουμε ότι ήταν μια κακή παρένθεση η σημερινή αναμέτρηση, αφού έρχονται παιχνίδια… φωτιά που θα κρίνουν το μέλλον της ομάδας στο πρωτάθλημα και τους στόχους που θα έχει.

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P