
Βολές κατά πάντων από τον πρόεδρο του ΑΟΑΝ, Λάμπρο Μάρη, στην εκπομπή «Match time» με την Χρύσα Ζερβού στην τηλεόραση Creta.
Ο ισχυρός άνδρας του ΑΟΑΝ, αναφέρθηκε τόσο στο παιχνίδι με τον Γιούχτα, όσο και στα ματς με Αλμυρό και Πόρο, όπου θεωρεί ότι έχει αδικηθεί η ομάδα του. Μάλιστα μεταξύ άλλων τόνισε: «Θεωρώ ότι είναι ανίκανοι διαιτητές ή υπάρχει δόλος. Δεν υπάρχει κάτι άλλο».
Παράλληλα αναφέρθηκε και στις ομάδες του Ηρακλείου ότι κάνουν unfair, δίνοντας παράδειγμα μια κλεισμένη μεταγραφή για την ομάδα του που τελικά κατέληξε σε άλλο σωματείο, αλλά και στο ματς της περυσινής χρονιάς με τον Αλμυρό στο Γάζι, όπου η ομάδα του περίμενε 40 λεπτά αντί για τα προβλεπόμενα (υπήρχε πρόβλημα με τις κάρτες υγείας των παικτών του Αλμυρού) και στο τέλος όπως τόνισε παράγοντας του Αλμυρού τον έβριζε.
Τέλος ο Λάμπρος Μάρης, αναφέρθηκε για τους στόχους της ομάδας, τον κόσμο αλλά και τους ανθρώπους που βρίσκονται στο συμβούλιο και έχουν δημιουργήσει ένα δυνατό Δ.Σ.
Για το παιχνίδι με τον Γιούχτα αλλά και τις αναμετρήσεις που έχουν εξοργίσει τον ΑΟΑΝ: «Οι δικές μας τρεις περιπτώσεις, θέλω να παίξουν στην εκπομπή και θα ήθελα και να δείξετε και τα στιγμιότυπα στο παιχνίδι με τον Αλμυρό, να δείξετε το πρώτο γκολ του Αλμυρού, να δείτε ότι είναι ο ίδιος επόπτης που έκανε ένα έγκλημα, αφού ακύρωσε το γκολ στην αρχή και μετά από τρία λεπτά κουβέντα το μέτρησε κανονικά. Ή είναι ανίκανος ή υπάρχει σκοπιμότητα.
Το επόμενο ματς είναι με τον Πόρο που είχαμε εχθρική διαιτησία, όμως εκεί καθαρίσαμε το παιχνίδι γρήγορα και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Ο παρατηρητής διαιτησίας από τα Χανιά βρισκόταν τότε στο γήπεδο και ήταν μαζί του και ο παράγοντας διαιτησίας από το Ηράκλειο. Διαμαρτυρήθηκαν οι φίλοι της ομάδας για την διαιτησία και αυτός εκμεταλλευόμενος την γνωριμία μας είπε ότι ήταν καλή η διαιτησία και ευτυχώς ήμουν εκεί και γλύτωσα τα χειρότερα. Έχω πει στους αρμόδιους να μην μας ξανά παίξουν διαιτητές από τα Χανιά και περιμένω την απόφαση τους. Θεωρώ ότι είναι ανίκανοι διαιτητές ή υπάρχει δόλος. Δεν υπάρχει κάτι άλλο.
Θέλουν τον Άγιο Νικόλαο απαξιωμένο. Δεν θα τους κάνουμε το χατίρι. Υπάρχω εγώ και η διοίκηση είναι πανίσχυρη με επιχειρηματίες της περιοχής. Βάζει τα χρήματα από την τσέπη της η διοίκηση αυτή. Δεν περιμένουμε να βγάλουμε μια μελέτη από το συρτάρι για να βγει η χρονιά. Ούτε άλλες δουλειές κάνουμε για να έχουμε εύκαιρα και τα δίνουμε. Ο ΑΟΑΝ δεν είναι η ομάδα των προηγούμενων χρόνων που τους πέταγε λεφτά η Περιφέρεια και είχαν σκύψει το κεφάλι. Εμείς δεν θα σκύψουμε σε κανένα το κεφάλι και κανείς δεν θα καπηλεύεται την ιστορία της ομάδας και εμάς».
Για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής: «Υπάρχουν πάρα πολύ καλές ομάδες, αλλά είναι άνισο, αφού μας τρώει η διαιτησία εμάς και άλλες ομάδες έχουν αβάντα δεν υπάρχουν μειονεκτούμε. Εμείς είχαμε κλείσει ποδοσφαιριστή από το Ηράκλειο που έβαλε πέντε μέτρα οφσάιντ γκολ. Η αντίπαλη ομάδα όταν το έμαθε είπε τι σου έδωσε ο ΑΟΑΝ θα στα δώσουμε και μια θέση για την γυναίκα σου στο δημόσιο και του χρόνου που θα έρθει η ανανέωση και μια θέση για τον θείο σου. Δύο ομάδες από το Ηράκλειο είναι unfair. Πέρυσι στο Γάζι κόντρα στον Αλμυρό περιμέναμε 40 λεπτά αντί για 20 που προβλέπεται από τον κανονισμό και μου μίλησε άσχημα παράγοντας του Αλμυρού. Εμείς κερδίζουμε στο γήπεδο και όχι στα χαρτιά τα παιχνίδια».
Για την αγάπη του για τον ΑΟΑΝ: «Αυτό τους χαλάει, ότι επέστρεψα με ένα εκλεκτό συμβούλιο και δεν υπάρχει αυτοσκοπός παρά μόνο αγάπη. Αυτό τους χαλάει. Θέλουν τον ΑΟΑΝ να του δίνουν 5-10 χιλιάρικα, να τους λέει ναι και να παίρνουν και τα κέρδη. Εμείς δεν είμαστε ούτε για το δεκαχίλιαρο ούτε για τα εισιτήρια. Δεν θέλουμε κανένα αφεντικό. Αν θέλουν να στηρίξουν τον αθλητισμό ας το κάνουν αν όχι μην το κάνουν. Αυτό που κάνουμε δεν είναι δικό μου έργο, είναι της διοίκησης. Χωρίς αυτούς δεν θα έκανα βήμα. Όλοι κοιτάζουμε το καλό της ομάδας».
Για το αν καταφέρει τον στόχο της επιστροφής του ΑΟΑΝ στις επαγγελματικές κατηγορίες: «Εγώ πιστεύω θα τα καταφέρουμε. Αυτοσκοπός τώρα δεν είναι μόνο αυτός. Δεν τα παρατάμε, κάνουμε προσπάθεια και αν μας αφήσουν πιστεύω θα τα καταφέρουμε».
Για τον κόσμο: «Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ, αφού ο κόσμος ακολουθεί παντού την ομάδα και φυσικά στην έδρα μας. Στον Άγιο Νικόλαο οι πάντες υποστηρίζουν την ομάδα και γι’ αυτό είμαστε ισχυροί και γι’ αυτό δεν φοβόμαστε κανένα και δεν θα υποκύψουμε σε κανένα».