Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι του ΑΟΑΝ: Ρήξη πρόσθιου χιαστού για Σταθόπουλο

Το χειρότερο… σενάριο, επιβεβαιώθηκε στον ΑΟΑΝ, καθώς ο Κώστας Σταθόπουλος που είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με τον Αλμυρό, όταν μάλιστα πραγματοποίησε και το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ομάδας του Αγίου Νικολάου, υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι του ΑΟΑΝ «έτρεξαν» από την πρώτη στιγμή του τραυματισμού του νεαρού αθλητή, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του, υποβάλλοντάς τον, σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

Εξαρχής φαινόταν πως υπήρξε ζημιά, όμως κανένας δεν ήθελε να επιβεβαιωθεί το χειρότερο σενάριο, αυτό της ρήξης χιαστού. Δυστυχώς, αυτό επιβεβαιώθηκε μερικές ημέρες αργότερα και ο Κώστας Σταθόπουλος θα περάσει άμεσα τη πόρτα του χειρουργείου για να αποκατασταθεί η ζημιά στο γόνατό του.

Ο Κώστας Σταθόπουλος, αποκτήθηκε από τον ΑΟΑΝ τον Ιανουάριο, αποτελώντας μία από τις χειμερινές προσθήκες του ΑΟΑΝ.

Το ντεμπούτο του, το πραγματοποίησε στο κρητικό ντέρμπι με τον Αλμυρό, στις 22 Ιανουαρίου, με τον ίδιο να περνάει ως αλλαγή στο 78ο λεπτό του αγώνα. Λίγα λεπτά μετά την είσοδό του, τραυματίστηκε με συνέπεια να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο.

Οι εξετάσεις που υποβλήθηκε, έδειξαν πως υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P