Α1 ΕΠΣΗ

A1 ΕΠΣΗ: Σέντρα στον δεύτερο γύρο

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
A1 ΕΠΣΗ: Σέντρα στον δεύτερο γύρο

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 18ης αγωνιστικής και πρώτης στον δεύτερο γύρο της Α1 ΕΠΣΗ.

Το ματς που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της ημέρας είναι αυτό ανάμεσα σε ΠΟΑ και Ρούβα στο Ατσαλένιο, με τους γηπεδούχους να θέλουν τη νίκη για να διατηρηθούν στη πρώτη θέση, ενώ ο Ρούβας θα αγωνιστεί με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα.

Την ίδια ώρα στη Χερσόνησο, η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται τις Μοίρες των πολλών απουσιών και θέλει να επιβεβαιώσει και αυτήν την αγωνιστική την ανοδική της πορεία, ενώ ο Ποσειδώνας φιλοξενεί τη Βόνη, με τις δύο ομάδες να θέλουν να ξεκινήσουν με τον καλύτερο τρόπο τον δεύτερο γύρο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

[jsMatchDayStat season_id=”189520″ matchday_id =”489″ photo=”1″ teamname=”1″ venue=”0″ layout=”0″]

Η βαθμολογία:

[jsStandings id =”189520″ columns =”played_chk;win_chk;draw_chk;lost_chk;diff_chk;gd_chk;point_chk;curform_chk;emblem_chk” display_name =”1″ display_legend =”1″]

 

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Δες όλες τις ειδήσεις για Α1 ΕΠΣΗ και άνοιξε άμεσα τη βαθμολογία, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της διοργάνωσης.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα