Κ19 ΟΦΗ

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι: Ρήξη χιαστού για τον Κ. Χνάρη

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι: Ρήξη χιαστού για τον Κ. Χνάρη
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Δυστυχώς, επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για τον Κωνσταντίνο Χνάρη.

Ο νεαρός παίκτης της Κ19 του ΟΦΗ στάθηκε άτυχος, αφού στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης τραυματίστηκε στο γόνατο και εκφράζονται φόβοι για μεγάλη ζημιά. Υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητική, με τα αποτελέσματα να δείχνουν ότι υπέστη ρήξη χιαστού και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Άπαντες βρίσκονται στο πλευρό του, με τους συμπαίκτες του στον στον σημερινό εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ, στο γκολ που πέτυχαν, σήκωσαν τη φανέλα με το Νο4, την οποία φοράει ο Κωνσταντίνος Χνάρης, ως ένα μήνυμα συμπαράστασης σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει.

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Διάβασε τις τελευταίες αθλητικές ειδήσεις στο GRANDSPORT, παρακολούθησε αγώνες στο matchcenter και δες βαθμολογίες, πρόγραμμα και αποτελέσματα για τη Γ Εθνική, τον ΟΦΗ και το τοπικό ποδόσφαιρο.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα