Γ. Κούτσης: «Να βγάλουμε το κάρο μέσα από τη λάσπη»

Εκνευρισμένος για την αδράνεια που έδειξε η ομάδα του στις στατικές φάσεις, ένα σημείο μάλιστα που είχε επισημάνει ο ίδιος πριν το παιχνίδι, εμφανίστηκε ο Γιώργος Κούτσης μετά την ήττα με σκορ 3-1 από τον Αλμυρό.

Ο προπονητής του ΑΟΑΝ στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε το παιχνιδιού, τόνισε: «είμαι εκνευρισμένος, όσο αναφορά τα δύο γκολ που δεχτήκαμε. Είμαι εκνευρισμένος γιατί και το περιμέναμε, γιατί ο Αλμυρός έχει πλεονέκτημα στις στατικές φάσεις, αλλά και επειδή το είχαμε πει να είμαστε συγκεντρωμένοι κυρίως στις στατικές φάσεις. Δυστυχώς όμως αδρανήσαμε.

Βρεθήκαμε με την πλάτη στον τοίχο και το οξύμωρο είναι ότι μπήκαμε αρκετά καλά στο παιχνίδι. Δεν μας διέσπασε ο αντίπαλος, διαχειρίστηκε το υπέρ του σκορ, αντιδράσαμε όμως και πετύχαμε γκολ στο πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη, εκτιμώ ότι είχαμε καθολική υπεροχή, διασπάσαμε τον αντίπαλο, θα μπορούσαμε να φτάσουμε και στην ισοφάριση και σα να μην έφτανε αυτό, παίξαμε για περίπου 20 λεπτά με παίκτη λιγότερο λόγω του τραυματισμού του Σταθόπουλου. Δεν ξέρουμε αυτή τη στιγμή πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα του παιδιού.

Θα πρέπει τη δεδομένη στιγμή να δείξουμε χαρακτήρα, να βγάλουμε μπροστά τη προσωπικότητα μας και να ξεκολλήσουμε κατά κάποιο τρόπο το κάρο που είναι αυτή τη στιγμή μέσα σε μία λάσπη. Να ανατρέψουμε τη κατάσταση. Να το συνειδητοποιήσουν όλοι και να μπορέσουμε στα επόμενα παιχνίδια να πάρουμε τους πόντους που αρμόζει σε μία καλή ομάδα, όπως τη δική μας.

Συγχαρητήρια στον Αλμυρό, πήρε αυτό που ήθελε, ήταν περισσότερο συγκεντρωμένος και του εύχομαι καλή συνέχεια».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P