Πέρασε από τον Ζαρό με επιβλητική εμφάνιση ο Μοχός!

Ο Μοχός με σπουδαία εμφάνιση, επικράτησε του Ζαρού με 1-4 εκτός έδρας και συνεχίζει με νίκη την πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα! 

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”221702″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”221702″]

Ο Μοχός ήταν σαρωτικός δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, είχε δύο δοκάρια με Σούρσο και Τσεκρέζι, δύο ακυρωθέν γκολ και πολλές ευκαιρίες για πολλά τέρματα, ενώ να σημειωθεί πως ο κόσμος του τον ακολουθήσε μέχρι τον Ζαρό! Από την άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι δεν ήταν καλοί και δίκαια γνώρισαν την ήττα.

Ο Ζαρός μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, ανοίγοντας το σκορ στο 9′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ρομπάκη, από ανατροπή του Ξεκαρδάκη.

Ο Μοχός πίεσε για την ισοφάριση και το κατάφερε στο 20′ με τον Ποντίκαλη, έχοντας χάσει νωρίτερα ευκαιρίες για να βρει πιο νωρίς ένα τέρμα, με το γκολ αυτό να δίνει… φτερά στους παίκτες του Αντώνη Λεκάκη και στο 28′ με κεφαλιά του Κίσσα έκαναν το 1-2!

Στο 60′, ο Αμοιρόπουλος έκανε την ατομική ενέργεια από τα αριστερά, πάσαρε στον Ποντίκαλη, όπου δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-3!

Ο Τσιμηνικάκης, μόλις πέρασε στον αγωνιστικό χώρο, βρήκε δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-4, με τον Μοχό να απομακρύνεται πέντε βαθμούς από την δεύτερη θέση.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”221702″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P